Nektek, hogy tetszik ez a blog?
Sziasztok! Ez a barátnőm blogja és érdekelne róla véleményetek? Mármint őt csak nincs neki itt profilja :D Szóval ti nektej tetszik vagy nem?
"Hi!
Egy értéktelen fos napon úgy döntöttem neki állok írni egy blogot...Remélem tetszeni fog ,ha meg nem az se zavar különösebben :) Ne mondok el semmit magamról ,nem hiszem ,hogy az olyan fontos volna. Kicsit beteg vagyok meg morbid ,de így jártatok! A blog egy csajról fog szólni. Akibe egyenesen beleszerettek. Elvileg! Ha mégis tetszik a sztori akkor jelezzetek bármilyen módon. Asszem fel lehet valahol iratkozni meg minden. Népszerűsítsétek légyszi ,küldjétek el haveroknak stb... Élvezzétek az elmém gyümölcsét!"
Ez alapján egy újabb szemét a hálón.
Egy újabb, kritikán aluli, kis csitri elmeöklendezései.
Nekem ez jött le a blogból.
Egyetértek az előttem lévővel. Engem a hibák is zavartak...nagyon. Ha nem tudsz helyesen írni, nem tudsz vesszőket használni, akkor nem értem, hogy minek írsz blogot?
"Egy értéktelen fos nap...." "Ez egy kib*szott szabad ország..." - mi ez a szöveg? Így ne írj blogot!
Jó, ha még lesz több szexjelenet, talán elolvasom a.folytatást
Honnan tudsz te ennyi mindent, ha nem is a tied a blog??
Csak ránéztem, de elég volt.
Aki a szóközt a vessző elé teszi és képes leírni azt a "szót", hogy muszály, az foglalkozzon inkább a kertészkedéssel.
A flegma, gyerekes stílus meg undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!