Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A booklineon lehet tudni...

A booklineon lehet tudni előre hogy miből van akció? Vagy ha van valamiféle nagy akció azt nem lehet tudni mikor van?

Figyelt kérdés

Nem tapasztaltatok ilyesmit? Mert én az elmúlt évben az év vége felé olvastam hogy van valami nagy akció de akkor nem vettem könyvet és érdekelne hogy lesz-e megint.

Ha valami nagyon alap dolgot kérdezek, ne rontsatok nekem, mert nem nézegettem azt az oldalt mostanában.

2013. nov. 6. 16:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Előre nem lehet tudni, nézd a honalpot. Viszont lehet sejteni.

Nagyobb ünnepek előtt mindig van akció, jön a karácsony, borítékolhatod, hogy decemberben végig akcióznak. Gyakran egy kiadóra specifikusan vannak akciós napok. A nagyobb irodalmi események is akciót vonzanak: lásd Nobel, Munro életműve -15%. A friss és várt könyvek is hozhatnak akciót, szóval ha látsz reklámot könyvről itt-ott, sejthető, hogy valami akcióban benne van (vagy a szerzőtől más, csomagban).

A többi nem látható előre a mezei könyvvásárló számára (ha látnád az eladási statisztikákat, jobban sejthető lenne), ezért néha érdemes felnézni vagy hírlevelet kérni.

2013. nov. 6. 18:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2013. nov. 6. 22:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Hírlevélben mindig benne van.
2013. nov. 7. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!