Milyen nevet adnátok ennek a regényhősnek?
Nem rég elkezdtem írni egy regényt, de egy szereplőmnél megakadtam. Sehogy se találok olyan nevet, ami tökéletesen illik hozzá. Leírok minden lényeges adatot.
Életkor: 22 év
Külseje: Viszonylag magas, szálkás testalkata van. A haja világosbarna, lelóg az álláig, kissé hullámos. Zöldeskék szemei vannak, a bőre nagyon fehér; egy kicsit lányos külseje van.
Öltözködési stílusa: Elegánsan öltözködik, fehér ingben és öltönyben jár.
Hobbijai, személyisége: Kedves, romantikus alkat, általában nem kap nagy szerepeket a társaságban, szemlélődő típus. Őszinte, szókimondó, elvárja, hogy ne hazudjanak neki, és őszintén nyilvánítsanak róla véleményt. Kitartó, nem adja fel könnyen, ha bajban van, igyekszik egyedül megoldani a problémát.
Kedvenc elfoglaltsága az olvasás, és szereti a klasszikus zenét; zongorán és hegedűn is jól játszik.
Nagyon jó tanuló volt, kiváló iskolákba járt, jelenleg újságírással foglalkozik.
Hát, azt hiszem, ennyi lenne, ami befolyásolhatja a nevét.
Amúgy a vezetékneve BALOGH, és lehet két keresztneve is. Várom az ötleteket! Előre is köszi annak, aki válaszol! :))
Az ilyen kérdésekkel az a baj, hogy mindenki a sajét ízlésére akarja formálni a karaktert. Pl. nekem az említett nevek nem tetszenek, és nem kedvelném a szereplőt. A Zalán nem illik a Balogh vezetéknévhez, minden más említett keresztnévvel meg van Balogh nevű ismerősöm, és egyik sem a jellemzésben foglaltakhoz hasonló. Szóval én az Attilára szavazok, mert... csak. :)
(Amúgy a leírtak egy ismerősömre majdnem illenek. Bár ő nem jár állandóan öltönyben és már nem 22 éves. Meg a haja sem világos, besötétedett. De ő sem Attila, Ádám. Viszont Bologh Ádám ismerősöm is volt, akihez meg nem passzol a leírás.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!