AZ "Ötven árnyalat" trilógia megfilmesített változatában ti melyik színésznek adnátok Ana illetve Grey szerepét?
Grey: Ian Somerhalder, esetleg Matt Bomer
Ana: Leighton Meester, Ellen Page, Alexis Blendel
Szerintem ők mind jók lennének. :)
nem nézek sorozatokat, ezért nem tudom, ki miben játszik, google-ban kerestem rá ezekre a nevekre.
Ian Somerhalder külsőre tökéletes lenne, valahogy íghy képzeltem el Grey-t. Azok a szemek…
Matt Bomer is jónak tűnik.
Johnny Withworth viszont a külseje alapján a legkevésbé SEM Christian Grey!!!!
Leighton Meester, Ellen Page: sosem láttam még ezeket a nőket, olyan kis semmitmondóak, pont, mint Ana.
Alexis Bledelnek viszont különleges arca van, ő nem való Ana-nak.
Az első két pasi és az első két nő között döntsön a teheség.
A harmadik rész, mióta lehet tudni, hogy mi lesz benne, sajnos nem tartogat sok meglepetést.
De azért várom.
Grey: Ian Somerhalder
Ana: Lucy Hale
Tudom, hogy nem színész, de a könyv olvasása közben Grey-t mindig úgy képzeltem el külsőre, mint Michael Bublé... :$:)
megjelent a youtube-on egy video, keressetek rá, fifty shades of grey.
néhány fekete-fehér-jelenet, ryan gosling-gal a főszerepben.
nagyon megijedtem...
aztán elolvastam a hsz-eket, más filmekből vágták össze.
nagyon-nagyon nem való Grey-nek az a pasi!!!
Ki kell hogy ábrándítsalak, Grey nem fekete. És elmondanád hogy honnan szedted ezt a baromságot?
Szerintem Ian Somerhalder és Alexis Bledel (és nem Blendel, első válaszoló) lennének jók.
Én Grey-t Robert Pattinson szerepében képzelem el. Rengeteg vonatkoztatást fedeztem fel az Alkonyat könyvekkel párhuzamban.. Van, hogy a párbeszéd is ugyanaz (pl az éttermi jelenet, meg az elején: "Nem bírom már távol tartani magam tőled", meg az alaptörténet: nem kéne együtt lennünk, de egymásba szerettünk - az esetlen nő és a tökéletes férfi, stb)
Ana pedig lehetne Alexis Bledel, szerintem megbírkózna ezzel a szereppel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!