AZ "Ötven árnyalat" trilógia megfilmesített változatában ti melyik színésznek adnátok Ana illetve Grey szerepét?
Ez a szubjektív véleményem, az én fejemben így él Christian. :) Bevallom, szeretem Pattinsont, és nagyon sok hasonlóság van Grey és Edward között.
Amúgy nézd meg a Vizet az elefántnak című filmet, abba kicsit komolyabb, felnőttebb szerepben láthatod Pattinsont, lehet, hogy ezért illik bele nálam a képbe. :)
Én anélkül, hogy utána olvastam volna hogy mely szereplőket akarják a filmbe, egy teljesen olyan faszit képzeltem el míg olvastam mint MATT BOMER... Remélem ő kapja. Nem szeretem, amikor felkapnak egy színészt és akkor beleteszik az összes olyan filmbe ami a felkapása után jelenik meg, ezért nem akarom hogy Ian Somerhalder legyen... neki túl nagy múltja van. Szeretnék elvonatkoztatni tőle ha nézem egy új filmben, de nem tudok mert igen... bevillan a Lost a Vapire Naplók és innentől hitelét veszti...
Szóval Grey: [link] - Matt Bomer
Ana: [link] - Nagyon bájos szerintem, és Anát is pont így képzelném el... tipikus nem felkapott és mindenhol szerepeltetett szépség.
Grey: Mindenképpen Ian Someerhalder <3
Ana: Lucy Hale-t nagyon szeretem, de szerintem ő túl aranyos és ügyes egy ilyen szerepre.
A legtökéletesebb páros Matt Bomer és Alexis Bledel lenne! ó de szseretném öket látni a filmben
Ez pedig eszméltelen jó lett.Jók lennének együtt http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_GPXL..
Én nagyjából minden szerepet felosztottam olvasás közben :D Így képzeltem el őket:
Gray: Ian Somerhalder
Ana: Alexis Bledel
Elliott: Chace Crawford vagy Chad Michael Murray (köztük nem tudtam dönteni)
Kate: Lively Blake
Mia: Ashley Greene (lehet, hogy csak azért, mert Mia karaktere nagyon hajaz Alice karakterére a Twilight-ból, de nekem ő ugrott be elsőre)
Ethan: Ashton Kutcher
Mrs. Robinson: Kim Cattrall
Grey: Henry Cavill [link]
Ana: leighton meester talán
Alexis szerintem semmiképp se, mert ő több, mint 30 éves már, nem úgy néz ki mint 10 éve , a szívek szállodájában :D, meg amúgy se legyen ő szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!