Darren Shan Vámpír Könyvek?
Mennyire jó ez a sorozat?
Nem olvastam még a vámpír könyveket, csak a Crepsley-saga-t ami tetszett, de félek, hogy nem nyeri el a tetszésem a vámpír sorozat, mert nem Crepsley lesz benne a főszereplő.
Aki olvasta, annak hogy tetszett? Mennyit szerepel benne Crepsley?
Én vagyok az a megszállott, aki itt majdnem az összes válaszában Dosztojevszkijt vagy Sienkiewiczet magasztalja. Nos, én is voltam tini, én is olvastam kevésbé mélyenszántó könyveket, többek között Darren Shan Vámpír könyveit. És tudod, mit mondok? Meglepően, várakozáson felül jól megszerkesztett sorozat, példaértékű jellemrajzokkal, olyan alaposan és sokrétűen megszerkesztve, amilyen gondos kidolgozást a kortárs ifjúsági irodalmi művek között azóta sem láttam.
Tizenévesen odavoltam érte, de még most, egy évtizeddel később is a maga nemében kiváló, a hasonszőrű művek színvonalát oktávokkal meghaladó könyvsorozatnak tartom. Mindenképpen érdemes elolvasnod.
Crepsley egyébként igen sokat szerepel benne, mondhatni a három legfontosabb karakter egyike, aki a történet közel egészén át jelen van a főszereplő mellett.
Köszönöm a választ.
Én sem vagyok tini, csak egy kis kikapcsolódást kerestem.
Ha tényleg olyan jó, amilyennek leírtad, mindenképpen elolvasom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!