Kicsoda Vur Horston? /Darren Shan könyvek/
Szóval most kezdtem el olvasni a Larten Crepsley-sagát, és már az első pár oldalban említenek egy Vur Horston nevű embert, aki ismerős nekem a Vámpír-könyvekből is.
Tehát a kérdésem az lenne, hogy Darren Shan vámpír-könyveiben kicsoda is Vur Horston?
(egyébként olvastam a Vámpír-könyveket, csak pár éve már, és nem ugrik be, hogy ott kit-mit játszott, milyen szerepe volt Vur-nak)
Az éjszaka szövetségesei című kötetben van az, hogy Larten és Darren apának és fiának adják ki magukat. Ekkor Larten álneve Vur Horston, Darrené pedig Darren Horston.
Tehát nem konkrét szereplő, hanem Larten álneve.
Ha a Crepsley könyveket olvasod, akkor tudod, ki ő valójában.
Darrenes kötetekben Larten álneveként jelenik meg, már az első kötetben is, Steve azt hiszi, ez az igazi neve. Az erős érzelmi kötelék miatt használja álnévként.
A Vámpír könyvekből nem derül ki, ahogy az előttem hozzászólók is írták.
De leírom neked:)
A Larten Crepsley Saga alapján:
Larten unokatestvére, kinek szülei meghaltak így a Crepsley család befogadta.
Egy gyárban dolgoztak, mikor a kegyetlen felügyelő betalálta Vurt (ekkor 8 évesek voltak) és a vége az lett hogy megöli, mire Larten megölte a felügyelőt és elmenekült otthonából>> Sebával találkozik, majd vámpír lesz. csak így nagyvonalakban:D
Igen, de gépen olvasom, itt tudod letölteni:
a blog legalsó bejegyzésében van a link, ezért nem azt linkeltem be, mert nem engedi a gyakori...de megéri elolvasni, jó kis könyv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!