Vannak még itt rajtam kívül Darren Shan rajongók? :D
Mikor olvastatok tőle először?Melyik a kedvenc kötetetek(nem sorozatra hanem egy konkrét könyvre vagyok kíváncsi)
Én először 12 évesen olvastam a műveit és imádtam a borzongást benne.A kedvenc kötetem pedig a Vámpír herceg a Vámpír könyvek sorozatból.
Az első könyv tetszett, de tovább nem jutottam.
A film meg egyenesen szar volt.
Én végignéztem a filmet, kegyetlen(ül szar). Ami a könyveket illeti, a Vérfüred a kedvencem, a Démonvilág sorozatból. Amúgy 10-11 éves koromban olvastam először.
13/l
Mindet olvastam, kivéve A vézna hóhért, de azt is tervezem, hogy elolvasom. Csak még azért nem tettem, mert nem szoktam megvenni a könyveket, hanem könyvtárból olvasok, és meg kell várni, amíg lesz a könyvtárban.
Először a vámpírosakat olvastam.
A kedvenc kötetem a Város-trilógia 1. része, A holtak vonulása.
Igazán csak a Város és a Vámpír Könyvek tetszettek tőle, a Demonata egy kicsit gyenge, a Kojaszan jó, csak gyerekregény, így annyira nem éreztem a magaménak. A film szerintem nem volt rossz, pár dolgot tényleg eléggé átírtak, amit sajnáltam, de azért végignéztem.
A vámpíros sorozatból A hajnal gyilkosai és Az éjszaka szövetségesei a kedvenceim.
Leginkább a jellemábrázolásokat szeretem benne, a főszereplők karakterrajza kiváló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!