Vannak még rajtam kívül más Nickelback és Daughtry rajongók?
Ha van olyan elvetemült még aki ugyanezt a két előadót szereti vagy csak ismeri akkor légyszives írjátok le a kedvenc számotokat is!
Köszönöm szépen!
Sacii. voltam :)
Köszönöm szépen ezt a hasznos információt! :)
N.C...-_-"
Előző vagyok:D Nickelbacktől szinte az összes szám kedvenc, de most az "It today was your last day"-t és a "Gotta be somebody"-t különösen szeretem, Daughtrytól pedig a "Over you" és a "What I Meant To Say". :)
És neked?
Végre egy értelmes válasz!!
Hogy válaszoljak nekem minden számuk favorit...ezért is voltam kint koncerten...akkor és ott ismertem meg a Daughtry-t...megtetszett az a zene amit játszanak...
de ha választanom kéne a számok közül akkor a Nickelback-től a 'Rockstar'(örök kedvenc) és az 'If Today Was Your Last Day'(gyönyörű a szövege).Daughtry-tól pedig a 'Home' és a 'Open Up Ypur Eyes'.bár mostanában rászoktam a Breaking Benjamin-ra és a 3 Door Down-ra is...nahmeg a Green Day-t sem hagyhatom ki :)
Én is itt vagyok! Mindkettőt imádom!
Daughtry: Home, September, No Surprise :))
Nickelback: összes szám, de ha nagyon muszáj akkor:
-Rockstar
-How Remind Me
-If Today Was Last Day
-Savin Me
-Gotta Be Somebody
:D
Végre...nem vagyok egyedül itt ebben a kis országban elveszve...akkor mindkettőtöknek tudok ajánlani egy oldalt,amelyet drága barátnőm szerkeszt :)
Sok szeretettel várunk itt titeket is :P (szólok előre h NB témájú)
Elvetemültségnek számít, ha szeretem azt a 2 előadót? Akkor elvetemült vagyok. :D
Az összes Nickelback és Daughtry számot imádom! Pont az én zenei ízlésemet tükrözik.:))
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!