Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Harry Potter rajongók, kikre...

Harry Potter rajongók, kikre gondolt Voldemort? (lent bőv. )

Figyelt kérdés

– Innen hat halálfaló hiányzik… Három, aki az életét adta értem. Egy, aki túl gyáva volt hozzá, hogy visszatérjen… Ő bűnhődni fog. Egy, aki végleg hátat fordított nekem… Rá természetesen halál vár… És egy, akit hű szolgámnak nevezhetek, s aki már korábban visszatért hozzám.

A halálfalók mozgolódni kezdtek, és egymásra pislogtak.

– Az a hű szolgám a Roxfortban van. Az ő fáradozásának köszönhetjük, hogy fiatal barátunk ma itt van köztünk…

2013. okt. 30. 13:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
szerintem lehet, hogy csak a szabadságukat adták, akkor Bella, a férje és a Kupor gyerek. De lehet, hogy őket korábban említi, nem emlékszem.
2013. nov. 6. 14:58
 22/27 anonim ***** válasza:

Elnézést kérek! Szeretném akkor elmondani hogy kikre gondolt Voldemort.

Gyáva:Perselus Piton

Áruló:Igor Karkarow

Hűséges:Ifj. Barty Kupor

Életét adta:Bellatrix Lestrange, Rodolphus Lestrange és Rabastan Lestrange (egyébként úgy értette hogy életét adta, mert 14 év alatt az Azkabanban akár meg is halhattak volna, azaz közel sem volt biztos hogy majd újra tudják majd szolgálni a sötét oldalt)

Bocsánatot kérek hogy több mint 1 év elteltével még válaszoltam.

2015. ápr. 6. 22:08
 23/27 anonim ***** válasza:
szerintem lehet, hogy a gyáva meg az áruló fordítva volt. Pitonról nem tudhatta, hogy vissza fog térni, tarthatta árulónak, Karkarovra meg kifejezettem illik a gyáva jelző. jobban is mint az áruló, mivel nem árulta el senkinek voldit, csak megfutamodott
2015. ápr. 7. 21:44
 24/27 anonim ***** válasza:

Karkarov igenis elarulta Voldemort, amikor a Miniszteriumnak kiadta a halalfalok neveit!

Szerintem mindketto lehetne helyes - marmint, hogy lehetnek mindketten az arulo es a gyava is (bar Piton termeszetesen nem gyava<3) - ezen kar veszekedni. Alkalomadtan irunk egy tweetet JKR-nak, es megkerdezzuk.:)

2015. ápr. 10. 23:41
 25/27 anonim ***** válasza:

*Voldemort-t

Bocsanat

2015. ápr. 10. 23:42
 26/27 anonim ***** válasza:
Most olvasom a negyediket, Rosier és Wilkes az életüket adták, biztos van még más is.
2015. máj. 29. 17:21
 27/27 anonim ***** válasza:

Gyáva-Karkarov

Áruló-Piton

2015. júl. 26. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!