Harry Potter rajongók, kikre gondolt Voldemort? (lent bőv. )
– Innen hat halálfaló hiányzik… Három, aki az életét adta értem. Egy, aki túl gyáva volt hozzá, hogy visszatérjen… Ő bűnhődni fog. Egy, aki végleg hátat fordított nekem… Rá természetesen halál vár… És egy, akit hű szolgámnak nevezhetek, s aki már korábban visszatért hozzám.
A halálfalók mozgolódni kezdtek, és egymásra pislogtak.
– Az a hű szolgám a Roxfortban van. Az ő fáradozásának köszönhetjük, hogy fiatal barátunk ma itt van köztünk…
Elnézést kérek! Szeretném akkor elmondani hogy kikre gondolt Voldemort.
Gyáva:Perselus Piton
Áruló:Igor Karkarow
Hűséges:Ifj. Barty Kupor
Életét adta:Bellatrix Lestrange, Rodolphus Lestrange és Rabastan Lestrange (egyébként úgy értette hogy életét adta, mert 14 év alatt az Azkabanban akár meg is halhattak volna, azaz közel sem volt biztos hogy majd újra tudják majd szolgálni a sötét oldalt)
Bocsánatot kérek hogy több mint 1 év elteltével még válaszoltam.
Karkarov igenis elarulta Voldemort, amikor a Miniszteriumnak kiadta a halalfalok neveit!
Szerintem mindketto lehetne helyes - marmint, hogy lehetnek mindketten az arulo es a gyava is (bar Piton termeszetesen nem gyava<3) - ezen kar veszekedni. Alkalomadtan irunk egy tweetet JKR-nak, es megkerdezzuk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!