Harry Potter rajongók, kikre gondolt Voldemort? (lent bőv. )
– Innen hat halálfaló hiányzik… Három, aki az életét adta értem. Egy, aki túl gyáva volt hozzá, hogy visszatérjen… Ő bűnhődni fog. Egy, aki végleg hátat fordított nekem… Rá természetesen halál vár… És egy, akit hű szolgámnak nevezhetek, s aki már korábban visszatért hozzám.
A halálfalók mozgolódni kezdtek, és egymásra pislogtak.
– Az a hű szolgám a Roxfortban van. Az ő fáradozásának köszönhetjük, hogy fiatal barátunk ma itt van köztünk…
előző vagyok, mármint hogy ő van Roxfortban.
vagy a többire is kíváncsi vagy?
Mondja hogy egy aki túl gyáva volt visszatérni az gondolom Karkarov
A Roxfortoson Kupor azt gondoltam hisz ő segít Harryt eljutatni oda
De azt is mondja hogy valaki végleg hátat fordított neki, az Piton lenne? Végülis hiheti azt hisz Dumbledore-nak dolgozik..
a regény végén mikor Harry a gyengélkedőn van akkor mondja Dumledore Pitonnak hogy tegye meg ha képes rá meg ilyesmi ő modja hogy jó és elmegy
lehet hogy akkor ment Voldemorthoz és Voldemort elhitte neki a sztoriát ? Mert az a hetedik könyvből kiderül hogy Voldeort azt hitte hogy Piton az ő szolgája és hogy neki kémkedik Dumbledorról de ez igazából fordítva van
Ez nem sikerült valami értelmesen leírnom szóval ha kell leírom mégegszer..
Ez nem a kérdéshez tartozik de nem írok ki emiatt új kérdést.
Szóval itt Kupor fia beszél Dumledorral:
– A nagyúr értesített engem apám szökéséről. Azt írta, mindenáron fel kell tartóztatnom apámat. Így hát vártam és résen voltam. Használtam a térképet, amit Harry Pottertől szereztem. A térképet, ami majdnem a vesztemet okozta.
– Miféle térképről beszél? – kérdezte Dumbledore.
– Potter térképéről. A Roxfort térképéről. Potter meglátott rajta engem. Látta, amikor lementem Piton szobájába alapanyagokért a Százfűlé-főzethez. Azt hitte rólam, az apám vagyok, mert a keresztnevünk is egyezik. Aznap éjjel megszereztem Pottertől a térképet. Elmondtam neki,hogy az apám gyűlöli a sötét varázslókat. Potter azt hitte, apám Pitont gyanúsítja.
Ezután Piton nem szivatja Harryt a térkép miatt ? (ő is bent volt a kihallgatás során) Nem említi meg egyszer sem neki ? Elvégre már harmadikos korábban is észrevette de akkor Lupin húzta ki a bajból Lupin elisvette tőle csak év végén adta vissza.Negyedikben ugyanez történt Piton észre vette mondta is hogy ez Potteré de akkor meg "Mordon" mentette ki a pácból.
Szerintem is Pitonra gondolhat, akire halál vár és gondolom sikerült neki kellően meggyőző mesét beadni hogy hol volt eddig.
De épp most fogom újraolvasni a negyedik kötetet, úgyhogy utána úgy is ki fog derülni lassan, hogy sikerült Pitonnak visszaférkőznie Voldemort bizalmába.
A gyáva az biztosan Karkarov elis menekült a Roxfortból..
A térképesről nem tudsz semmit? (bemásoltam)
Érdekes viselkedése van Pitonnak :)
Túl gyáva volt hozzá, hogy visszatérjen: Piton
Aki végleg hátat fordított: Karkarov
Hű szolga: ifj. Barty Kupor
Előző vagyok.
Azt elfelejtettem írni. Hogy hogyan szerzi vissza Piton Voldemort bizalmát? Az a könyv 6.részének az elején mondja meg Piton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!