Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » HP rajongók, lenne pár kérdése...

HP rajongók, lenne pár kérdésem Harry Potterrel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

1.Harry szülei aurorok voltak?

2.Mi Neville patrónusa?

3.Dumbledore milyen tanár volt?

4.Griffendélnek kik a leszármazottjai?Hugrabug?Hollóhát?

5.Fred és George Weasleynek mi volt a patrónusa?

6.Molly és Arthur Weasley aurorok vagy csak a Főnix-Rendjének tagjai?

2013. okt. 27. 21:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hollóhát leszármazottja a szürke hölgy, Hugrabugé pedig lehet hogy az a nagydarab hölgy a házimanó emlékében melyet Dumbledore mutat Harrynek, a 6. könyvben. Az emlékben Voldemort még fiatalon meglátogatja a nőt, a főnöke megbízásából.
2013. okt. 31. 14:14
 12/14 A kérdező kommentje:

Wikipédián olvastam, hogy sokan a Weasley családot, Harry Pottert vagy Dumledore-t hiszik Griffendél leszármazottjainak.

Weasleyék azért mert vörös hajúak és mert évtizedek óta minden egyes családtag Griffendéles volt.

Dumledoret nem írják hogy mért.

Harry Potter szerintem hülyeség, mert ő Mardekár leszármazott ez egyértelműen látszik a családfából.

[link]

Charlus Potter felesége Dorea Black családja ha ott lenne akkor szerepelne rajta Weasley és Malfoy név is.

[link]

Ha ezen a családfán bővítenénk ki Charlus Potter családfáját akkor lenne rajta Mardekér Malazár.Nem is értem hogy mért hitték azt hogy Draco Mardekár leszármazott.

2013. okt. 31. 15:18
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem Voldemort Mardekár leszármazottja?

Azon a családfán, amit linkeltél, Voldemort és Potterék két különböző Perevell ágról származnak és csak az egyiknek van köze Mardekárhoz.

2013. okt. 31. 15:29
 14/14 A kérdező kommentje:

Boccs értelmetlenül írtam, igen az utolsó leszármazott Voldemort,én csak arra gondoltam,hogy mégis csak rajta van a családfán ami érdekes ott van Mardekár is Voldemort is szóval "családban" van :)

Mondjuk ennyi erővel Dudley is ott van, de persze neki nincs köze oda mert Lily Evans miatt került oda, de azért durva hogy milyen családba került :D

2013. okt. 31. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!