HP rajongók, lenne pár kérdésem Harry Potterrel kapcsolatban?
1.Harry szülei aurorok voltak?
2.Mi Neville patrónusa?
3.Dumbledore milyen tanár volt?
4.Griffendélnek kik a leszármazottjai?Hugrabug?Hollóhát?
5.Fred és George Weasleynek mi volt a patrónusa?
6.Molly és Arthur Weasley aurorok vagy csak a Főnix-Rendjének tagjai?
Wikipédián olvastam, hogy sokan a Weasley családot, Harry Pottert vagy Dumledore-t hiszik Griffendél leszármazottjainak.
Weasleyék azért mert vörös hajúak és mert évtizedek óta minden egyes családtag Griffendéles volt.
Dumledoret nem írják hogy mért.
Harry Potter szerintem hülyeség, mert ő Mardekár leszármazott ez egyértelműen látszik a családfából.
Charlus Potter felesége Dorea Black családja ha ott lenne akkor szerepelne rajta Weasley és Malfoy név is.
Ha ezen a családfán bővítenénk ki Charlus Potter családfáját akkor lenne rajta Mardekér Malazár.Nem is értem hogy mért hitték azt hogy Draco Mardekár leszármazott.
Nem Voldemort Mardekár leszármazottja?
Azon a családfán, amit linkeltél, Voldemort és Potterék két különböző Perevell ágról származnak és csak az egyiknek van köze Mardekárhoz.
Boccs értelmetlenül írtam, igen az utolsó leszármazott Voldemort,én csak arra gondoltam,hogy mégis csak rajta van a családfán ami érdekes ott van Mardekár is Voldemort is szóval "családban" van :)
Mondjuk ennyi erővel Dudley is ott van, de persze neki nincs köze oda mert Lily Evans miatt került oda, de azért durva hogy milyen családba került :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!