HP rajongók, lenne pár kérdésem Harry Potterrel kapcsolatban?
1.Harry szülei aurorok voltak?
2.Mi Neville patrónusa?
3.Dumbledore milyen tanár volt?
4.Griffendélnek kik a leszármazottjai?Hugrabug?Hollóhát?
5.Fred és George Weasleynek mi volt a patrónusa?
6.Molly és Arthur Weasley aurorok vagy csak a Főnix-Rendjének tagjai?
1. Szerintem nem, nem találtam rá adatok, de mindketten a Rend tagjai voltak.
2. Nincs rá adat.
3. Átváltoztatástan
4.Szeirntem erre sincs adat.
5. Erre sincs adat
6. Nem. Molly főállású anya, Arthur meg a Minisztériumnak dolgozik. Rend tagok egyébként.
köszönöm a választ én is sokat kerestem de semmi értelmeset nem találtam.
Dumledoreról viszont azt hittem hogy bűbájtan tanár volt csak annak tudtam elképzelni..
Nem voltak aurorok:
The article says that Lily and James were Aurors. That´s wrong. According to JKR, they hadn´t an Occupation because James was rich. --Rodolphus 17:10, 27 January 2008 (UTC)
1.Nem csak a rend tagjai
2.Akkor írja a 7. könyv amikor a Roxfortos csatában Hagrid után indultak de dementorok álltak az erdő előtt és Luna Neville és mégvalaki patrónusokat küldtek
3.Igazgató, átváltoztatástan
4.Nemtudni
5.Ezt is írja az 5. könyv valamelyik DS edzésen
6.Mr Weasley minisztériumi dolgozó Molly-t meg nem tudom
Most olvasom a Tűz Serlegét ezen rörhögőgörcsöt kaptam:
– No de térjünk rá látogatásod céljára, Harry – szólt az igazgató. – Még mielőtt elmerültél a gondolataimban, mondani akartál nekem valamit.
– Igen, professzor úr – kezdte habozva Harry. – Az történt, hogy jóslástanórán voltam, és… hát, elaludtam.
Itt szünetet tartott, hogy megvárja az esetleges szemrehányást, de Dumbledore csak ennyit mondott:
– Meg tudom érteni. Hallgatlak.
Igen, most már én is utána néztem, lehet Neville nem is tudta megcsinálni..
Ezeket említi:
Cho-hattyú
Ron-kutya
Hermione-vidra
Luna-nyúl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!