Lilike011 kérdése:
Nálunk a suliban farsangra a harry potter a téma. Valaki tud mondani vagy esetleg mutatni a témával kapcsolatban egy jó jelmezt? Nagyon megköszönném :D
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy nem akarok harry potter lenni, mert tuti mindenki az lesz!:) Várom a válaszokat ötletekkel együtt!:D2012. jan. 30. 17:33
1/8 anonim válasza:
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, lány vagyok. És amúgy Bellatrix a kedvencem, csak nem tom hogy csináljam meg.Az is a gond hogy pici szőke hajam van ... Valaki tudna segíteni?
2012. jan. 30. 18:23
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2012. jan. 30. 18:24
6/8 anonim válasza:
Bellatrix szerintem is jó ötlet!
Fekete parókára mindenképp szükséged lesz, + erős smink (főleg a szemeden, meg bordó vagy sötétbarna rúzs), a körmeidet fesd feketére.
A ruhád fekete legyen, hosszú szoknya kivágott felsővel (vagy akár fűzővel), magassarkú csizmával szerintem jó lenne. Ha tudsz, szerezz be egy necc kesztyűt. (Ilyesmire gondolok: [link]
[link] )
Egy faág lehet a pálcád, és már kész is vagy! :)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi:D
2012. febr. 3. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!