Draco és Harry messziről rokonok voltak?
Olvastam a könyvet de ez nem tünt fel.Lehet hogy csak én nem tudtam :D :D Említi a könyv?
Szerepel ott egy Weasley is szóval Harry,Droca és Ron is rokonok nagyon messziről.
Harryék a második részeb azt hiszik azt hogy Draco Mardekár leszármazottja pedig nincs is benne a családfájukban Mardekár Malazár.
De a Potter családfából látszik hogy Dorea Black összeházasodik Charlus Potterrel az utóbbi tényleg Mardekár családfájában benne van,de az Malfoyéknak nem számít hiszen az csak egy házastárs nem rokon szóval neki ne kell visszavezetni az őseit.
Griffendél leszármazottjairól nem lehet tudni semmit? Úgy is szép lett volna ha Harry az ő leszármazottja viszont hogy Mardekáré így nagyon érdekesebb.
Köszönöm a válaszokat :)
A Pál utcai fiúkat el sem olvastam sosem tudtak rávenni a tanárok hogy kötelező olvasmányokat olvassak. De minden ilyen kötelező olvasmányos dolgozatra ötöst kaptam elég volt csak a lényeget tudni.Valahogy egyik sem nyűgözött le a története nem olyan varázslatos valószínűleg ezért is szeretjük jobban egy teljesen másik dimenzió ahol jó egy kis időt eltölteni és nem a valósággal foglalkozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!