Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Draco és Harry messziről...

Draco és Harry messziről rokonok voltak?

Figyelt kérdés

Olvastam a könyvet de ez nem tünt fel.Lehet hogy csak én nem tudtam :D :D Említi a könyv?

[link]

Szerepel ott egy Weasley is szóval Harry,Droca és Ron is rokonok nagyon messziről.

Harryék a második részeb azt hiszik azt hogy Draco Mardekár leszármazottja pedig nincs is benne a családfájukban Mardekár Malazár.

De a Potter családfából látszik hogy Dorea Black összeházasodik Charlus Potterrel az utóbbi tényleg Mardekár családfájában benne van,de az Malfoyéknak nem számít hiszen az csak egy házastárs nem rokon szóval neki ne kell visszavezetni az őseit.

Griffendél leszármazottjairól nem lehet tudni semmit? Úgy is szép lett volna ha Harry az ő leszármazottja viszont hogy Mardekáré így nagyon érdekesebb.

2013. okt. 27. 14:48
 1/9 cathilina ***** válasza:
87%
Külön nem említi, de azt tudjuk, hogy szegről-végről minden aranyvérű család rokonságban áll egymással. Olyan kevesen maradtak, hogy elkerülhetetlen a dolog.
2013. okt. 27. 15:46
 2/9 anonim ***** válasza:
11%
Érdekes, hogy a Harry Pottert és a Gyűrűk Urát mindenki olvassa és a kvízműsorokban szerepelnek az ezzel kapcsolatos kvízkérdések, de a Pál utcai fiúk meg le van szarva nagy ívben.
2013. okt. 27. 19:11
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Aranyvérűek között nincs olyan, aki ne lenne rokona valamilyen szinten az összes többi aranyvérűnek.:D A tisztavérűséget csak beltenyésztettséggel tarthatták fent.
2013. okt. 27. 20:52
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

A Pál utcai fiúkat el sem olvastam sosem tudtak rávenni a tanárok hogy kötelező olvasmányokat olvassak. De minden ilyen kötelező olvasmányos dolgozatra ötöst kaptam elég volt csak a lényeget tudni.Valahogy egyik sem nyűgözött le a története nem olyan varázslatos valószínűleg ezért is szeretjük jobban egy teljesen másik dimenzió ahol jó egy kis időt eltölteni és nem a valósággal foglalkozni :D

2013. okt. 27. 21:38
 5/9 anonim ***** válasza:

A Black családfából látszik, hogy rokonok.

[link]

Harry és Narcissa másodunokatestvérek.

2013. okt. 28. 10:32
 6/9 anonim ***** válasza:
62%
5. Ezt ilyen pontosan nem tudni, hogy James lenne-e az az egyetlen fiú, aki a családfán szerepel.
2013. okt. 28. 11:33
 7/9 anonim ***** válasza:
James szülei Charlus Potter és Dorea Black. Nem tudom, mi nem egyértelmű.
2013. okt. 28. 19:03
 8/9 anonim ***** válasza:
75%
Én meg azt nem tudom, miért egyértelmű neked, hogy James az ő fiuk volt, sehol sem jelenik meg ez ugyanis, az írónő se erősítette meg. Több Potter is élt.
2013. okt. 29. 13:39
 9/9 A kérdező kommentje:

Itt a Potter családfa

[link]

2013. okt. 29. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!