Harry Potteres kérdés! Mit nyilatkozott J. K. Rowling?
Ez engem is érdekelt úgyhogy utána néztem ezeket találtam:
-Ginny Weasley:kviddicsjátékos holeyhaidi hárpiáknál (én is úgy hallottam hogy valami újságnál fog dolgozni de nem találtam róla infót)
-Harry Potter: auror (parancsnok)
-Ron Wesley: vállalkozó(George boltjában Fred helyett)/auror
-Hermione Granger:Mágiaügyi Minisztérium, Varázslény-Felügyeleti Főosztály
-Neville Longbottom:Roxfortban a gyógynövénytan tanár (feleségül veszi Hannah Abbottot, akivel közös lakásuk a Foltozott Üst felett lesz.)
-Draco Malfoy:Halálfaló, de valószínűsíthető, hogy Voldemort halála után kilép,(felesége Astoria Greengrass és születik egy Scorpius nevű fia)
-George Weasley: George Ron segítségével viszi tovább a Weasley Varázsvicc Vállalatot. Feleségül veszi egykori évfolyamtársát, Angelina Jonhnsont és születik egy gyerekük, akit ikertestvére emlékére Fred Weasleynek neveznek, születik még egy gyerekük Roxanne Weasley
-Kingsley Shacklebolt:mágiaügyi miniszter
Azt megnézném hogy Harry hogyan irányít egy egész auror csapatot ráadásul a többiek jóval idősebbek nála :)
Gondolom nagyra tartják hogy legyőzte Voldemorot pedig igazából csak szerencséje volt a pálcákkal :)
Utolsó:
Google, esetleg angolul a Pottermore. Ott is vannak gyöngyszemek, ha nyitott szemmel jár az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!