Hogy tetszett Alyson Noel Blue Moon című könyve?
Szerintetek mi lesz a folytatása?!
És azt mikor lehet megszerezni a 3. részt?
Hát érdekes volt az biztos. Számomra erőltetett lett a vége. Mi ez a Dns-es szenvedés:@??!! Tudom, valahogy folytatni kell, de én csalódtam benne, pedig nagyon izgalmas volt, az elejétől a végéig. Tetszett, hogy "elfelejtette" a srác hogy a csaj a barátnője volt.Na, ez egy jó kis story volt, de a vége.. :(
Mi lesz a vége??
Elkapják a kis szarkeverőt :), végre dns-t cserélhetnek és mindenki boldogan él az idők végezetéig. :):) Legalább is remélem... :)
Én nagyon nagy Evermore fan vagyok! Ezért amikor végig olvastam a könyvet,és megláttam,hogy milyen hülye a befejezése,majd szét vágott az ideg...
Már alig várom,hogy megjelenjek a 3. és 4. része!
A harmadik azt hiszem 2010-re lesz kész magyarul!
Nem kaptam levegőt, amikor Damen otthagyta, és amiket utána tett vele... És amikor megjelent Ramon a parkolóban, legszívesebben bemostam volna neki egyet! Teljesen azonosultam a könyvel!
A végén pedig amikor Ramon elmondja Evernek, hogy mi történt megütött a guta, és egész este sírtam a röhögéstől! :D
Nekem nagyon tetszett... Fél nap alatt kiolvastam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!