Van olyan honlap, ahol lehet igényelni könyvek fordítását?
Figyelt kérdés
Szóval,ahol le lehet írni,hogy milyen könyvet szeretnénk,hogy fordítsanak magyarra és ezt figyelembe is veszik a könyvkiadók?2013. okt. 9. 21:02
2/5 A kérdező kommentje:
köszi
2013. okt. 9. 21:04
3/5 anonim válasza:
Tudtommal vannak könyvkiadók, akiknek lehet írni ezzel kapcsolatban, legalábbis a Könyvmolyképzőről speciel tudom, hogy facebookon volt már, hogy megkérdezték, milyen könyveket szeretnénk magyarul is látni. Szerintem egy próbát megér, gondold át, hogy milyen könyvről lenne szó, melyik kiadó profiljába illene bele, és nyugodtan megérdeklődheted, hogy esetleg nincs-e tervben az a könyv, mert jókat hallottál róla.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi
2013. okt. 10. 12:26
5/5 anonim válasza:
Most vettem észre, a Maxim kiadónak is lehet írni, ha van olyan könyv, amit szeretnél magyarul látni, és gondolom ha sok ajánlás érkezik, akkor megfontolják a javaslatokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!