Alkonyatról hol lehet véleményt írni?
Figyelt kérdés
Azokra a véleményekre gondolok, amik a könyvek végén vannak pár oldalon keresztül. Melyik oldalról válogattak a szerkesztők?2012. aug. 25. 21:10
1/5 anonim válasza:
nemtom de a kritikát úgysem fogják kiírni, csak a hardcore fan véleményeket :d
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
de már kiadták a könyvet és nem is lesz több szóval elkéstél! :(
4/5 anonim válasza:
A könyv hátuljában lévő vélemények olyanoktól születtek, akik még a magyar megjelenés előtt olvasták a könyvet.
A kiadó a magyar megjelenés előtt felvette az első magyar Twilight rajongói oldal tagjaival a kapcsolatot, (ami még a magyar kiadás és a mozifilm előtt született meg) ahol az a pár ember gyülekezett, akik már akkor ismerték és szerették a könyvsorozatot, amikor itthon még szinte senki sem hallott róla, hogy létezik. A kiadó azt kérte írjunk 1-2 mondatos ajánlót a könyvhöz és ezeket tették be.
Onnan tudom, mert én is köztük voltam. :)
Az oldal viszont azóta sajnos már megszűnt. :(
5/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy már megjelent :D Nem is az lett volna a célom, hogy bekerüljön, csak szerettem volna véleményt írni, és elolvasni azokét is, akiké nem került be a könyvbe. De ha megszűnt az oldal, akkor erre sajnos nem lesz lehetőségem. :(
2012. aug. 28. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!