Könyvmolyképzős kedvezmény online?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt írják, hogy június 2-án megnyit a KKK online webáruháza, mégpedig az eddigi oldalának a címén, a www.konymolykepzo.hu címen, és onnan rendelve 7-éig 50% kedvezménnyel lehet vásárolni. De az oldalcímet beírva viszont egy wordpress-es oldalt nyit meg és az interneten rákeresve sem találom sehol. Nem tudja valaki, hol van - ha egyáltalán van - ez a webáruház?2012. jún. 3. 17:16
1/5 anonim válasza:
Nézz körül a hozzászólásokban. Kb. alig akad valaki, akinek bejön az oldal. Szóval egyelőre türelem.
Amúgy én is szeretnék rendelni, már totál türelmetlen vagyok, mikor lesz már kész az a vacak karbantartás =D
2/5 anonim válasza:
Én is arra várok,h rendbehozzák az oldalt.:)
3/5 A kérdező kommentje:
Azért remélem, mire rendes lesz, addigra nem telik le az öt nap.:/
2012. jún. 4. 17:40
4/5 anonim válasza:
az utolsó két napján rendbejött:)
Sikerült megrendelni, amit szerettél volna?:)
5/5 A kérdező kommentje:
Lekéstük, de csak mert nem volt rá idő, úgyhogy teljes árban rendeltünk.:/ Bár még így is van rajta valamennyi kedvezmény. De egyébként szerintem úgy lett volna fair, hogy meghosszabbítják azzal a pár nappal, ami kiesett.
2012. jún. 9. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!