Éhezők viadala. Érdemes olvasni a könyvet? Vélemények?
Most jöhet a lepontozás, viszont a film nekem nagyon nem tetszett. A történet nagyon gyermeteg és naiv gondolatokon alapul. Nagyon sokszor átgondolatlan. A két-három főszereplőn kívül egyik karakter sem túl emlékezetes (ez lehet kidolgozottabb a könyvben).
Az egész utópisztikus világ lerágott csont, de azzal nincs is baj, a képi világa és az egész kontraszt önmagában tetszett.
*spoiler* Illetve ami nagyon bökte a csőröm, hogyha ez már a 70valahanyadik battle royale-szerű megmérettetés volt, akkor miért csak két körzetnek jutott az eszébe, hogy önkénteseket képezzen ki, aki elvállalja, hogy részt vesz, hiszen ezek már csak "hagyományőrzésre" szolgáltak. Plusz, azért mikor Katniss-t nem tudták úgy leszedni a fáról úgy, hogy velük volt a profi késdobáló csaj, az azért röhej volt.
Még egyszer utólag, nem akarok ezzel én megsérteni egy rajongót sem, pusztán én nagyot csalódtam azután, hogy mennyi jót hallottam róla. :)
Még jó hogy megéri elolvasni.Én az első után egy szuszra olvastam ki a többit is és...nagyon tetszett.Nem tudom te hogy vagy vele, de én ha láttam a filmek a könyvet már nem tudom kiolvasni.A filmet magában nem nevezném borzalomnak, de a könyv alapján inkább.Nagyon tetszik a történet, mert egyedi.Akár fiú vagy, akár lány, szerintem egy próbát megér nem??!:))
16/L
Film és Könyv- együtt a legjobb :D
teampeeta<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!