Az éhezők viadala sorozat végére kik halnak meg?
Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat2013. okt. 5. 20:54
1/4 anonim válasza:
Több mint fél éve olvastam így nem nagyon emlékszem a nevekre. Megfog hallni a Prim, akkor az a nő aki Katnisst meg Peetat hozta a viadalra, akkor az a csávó aki Katnisst öltöztette, akkor az egész országnak az elnöke, a játékvezető. Most ennyire emlékeztem, de azokvis meghalnak akik Katnisst a második részben segítik. Remélem segítettem.
2/4 anonim válasza:
Effie nem hal meg (a nő aki őket hozta) csak kínozzák a Kapitóliumban, de végül kiszabadítják.
Ugye tényleg meghal Prim, Cinna, meg rengetegen akik segítenek Katnissnek. Magsre emlékszem, Wiress és Beetee közül nem tudom meghal-e valaki, Johanna azt hiszem nem hal meg. Aztán Finnick volt még olyan fontosabb szereplő, meg ugye Snow, valamint az, aki a forradalamt vezette vagy mi.
3/4 anonim válasza:
Cinna
Prim
Finnick
Boggs
Coin elnök
Snow elnök
4/4 anonim válasza:
Wiress
Mags
Snow elnök
Coin elnök
Boggs
Finnick :(
Prim
Cinna
Seneca Scane
Cashmere
Gloss
Brutus
Seeder
Chaff
a morflingfüggők
Marvel
Glimmer
Cato
Clove
Rókaképű
Ruta/Rue
Tresh
Madge és caládja
Peeta családja
Castor
Cray
Darius
Leeg1
Leeg2
Jackson
Homes
Lady, a kecske
Bonnie
Twill
Mitchell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!