Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik a kedvenc könyved és...

Melyik a kedvenc könyved és miért?

Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 21:51
 1/6 anonim válasza:

Steven Saylor Roma Sub Rosa sorozata. 11 rész. Ezek közül nagyon nem tudok választani.

Egyszerűen zseniális, ahogy keveri a történelmi regényt a krimivel és olyan élethűen és olyan nemes egyszerűséggel írja le az ókori Rómát, mintha csak benne élt volna, de emellett pedig tökéletesen érthetően fogalmaz.

Imádom. :)

2009. nov. 7. 22:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Gaston Leroux: Az operaház fantomja

Nem tudom miért, tetszik és kész, milliószor elolvastam már de sosem unom meg.

Ja és Allen Carr dohányzásról leszoktatós könyve is kedvenc lett. Semmi mással nem tudtam leszokni, de ez segített.

2009. nov. 7. 23:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Stephenie Meyer könyvei tetszenek nagyon, mert el lehet bennük mélyedni és megnyugtatóak ugyan akkor a sorok között is kell olvasni néha!(valamelyik nagyon izgalmas is, tehát fejtegetni kell)
2009. nov. 9. 19:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Elfujta a szel

Orork kedvenc. Inkabb nem fogok neki hogy leirjam miert tetszik mert soha nem fejeznem be, egyszeruen csak van egy olyan kisugarzasa az egesz tortenetnek, vagy nem is tudom.

Ha meghallomm a cimet vagy a szereplok nevet a szivem mindig nagyot dobban es olyan furan joleso erzes vesz korul.

2009. nov. 10. 15:12
 5/6 anonim ***** válasza:
William Diehl - Legbelső félelem és "az igazi" ördögi játszma! Imádom, mert úgy írja le, hogy látod magad előtt a dolgokat! Nagyon klassz!
2010. jan. 13. 18:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Sebastian Fitzek - A Terápia

mert csupa feszültség az első oldaltól!!

♥IMÁDOM♥

2010. máj. 9. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!