Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Trónok harcát elolvassam vagy ne?

Trónok harcát elolvassam vagy ne?

Figyelt kérdés
Eddig végig olvastam az Éhezők viadalát , a Vizet az elefántnak c. könyvet ( csak mert abban is van néhány pikánsabb jelenet )és kiszemeltem következőnek a Trónok harcát. Szerintetek elolvassam? 15/l

2013. szept. 22. 15:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Előtte készülj fel, hogy cseppet sem fog hasonlítani az eddigi olvasmányaidra, de mivel olvasni mindig jó, így nyugodtan vágj bele!
2013. szept. 22. 15:19
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Én egészen mást kaptam, mint amit vártam, de nagyon-nagyon megszerettem a könyveket, most kezdtem el a sorozatot nézni, én akkor tudnám ajánlani, ha érdekelnek az összetett történetek, amikben a szexet nem kezelik tabuként. Itt nincsenek 'pirulós' jelenetek, tényeket tárnak eléd, nincsenek kínos viccek, és ez - szerintem - elég felnőttes hozzáállás, teljesen magához láncolt a történet, most nemrég kezdtem el újraolvasni az egész ciklust, és csak ámulok, mennyire összetetten, kidolgozottan, előre tervezetten van felépítve.
2013. szept. 22. 15:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azt hiszem akkor el is kezdem olvasni:D
2013. szept. 22. 15:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért a sorozatban sokkal több az erotikus jelenet, mint a könyvekben.

Am a Trónok harca csak az első könyv, mert a sorozat címe A Tűz és Jég dala és a könyvek sorrendben:

Trónok harca

Királyok csatája

Kardok vihara

Varjak lakomája

Sárkányok tánca

2013. szept. 22. 16:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Olvasd, nagyon jó!
2013. szept. 22. 18:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Én nemrég kezdtem olvasni, az első kötet vége fele járok. Nekem nagyon tetszik, amúgy is szeretem a hosszú regényeket. A sorozatot még nem láttam, majd miután elolvastam, akkor akarom megnézni. 15/L
2013. szept. 23. 18:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszett (4. könyvig jutottam), de mindenkinek tetszett aki olvasta.
2013. szept. 23. 23:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálam simán letaszította a dobogórol a Gyűrük Urát... Itt a bizonyíték amúgy hogy elfeken, orkokon stb. túl is lehet igazán igényes és eredeti fantasyt írni, nem mellesleg az itteni világ is van annyira kidolgozott mint Középfölde.
2013. szept. 24. 16:18
 9/9 anonim ***** válasza:
olvasd!
2013. okt. 1. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!