Szoktatok több könyvet egyszerre olvasni? Vagy ez nem "jó"?
Néha szoktam, nem hiszem, hogy ez baj lenne. Ha több olyan könyvem is van épp, amelyek egymástól eltérő hangulatúak vagy jellegűek, akkor néha ezt, néha azt veszem kézbe attól függően, hogy épp milyen kedvem van.
Tudományos műveket is szoktam szórakozásból olvasni, ezeket gyakran olvasom valamilyen könnyebben emészthető regénnyel párhuzamosan. Amikor jobban fog az agyam, akkor a tudományosat veszem elő, amikor fáradt vagyok, akkor a regényt.
Én is most pont így voltam, egy krimi mellett egy romantikus tiniregényt olvastam.
Köszi mindenkinek! Ment a zöld :)
Nálam is előfordult, hogy párhuzamosan olvastam több könyvet. Nekem nem tetszik ez a módszer. Jobban szeretek egyszerre csak 1 történetre koncentrálni.
Bár most bejön pont az a helyzet, hogy ma rendeltem meg azt a könyvet Stephen Kingtől amire már régóta várok, és holnap azt fogom elkezdeni, pedig most egy másik regényét olvasom, és addig nem tudom befejezni.
De muszáj a másikat mert sokat kellett rá várnom és nagyon érdekel. A másik regényt meg majd befejezem utána.:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!