Melyik jobb? Szent Johanna Gimi 1. vs. Bábel
Figyelt kérdés
Nektek melyik tetszik jobban?? Én most olvastam el a Bábelt (komolyan, 10 perce) és sokkal jobban tetszett mint a Szjg 1. Nem tudom mért, valószínűleg azért, mert a szjg első kötetét úgy olvastam, hogy nem szoktam meg Leiner Laura stílusát, kicsit távol állt tőlem, sőt egy kicsit untam is (de ez a többi kötetre azért nem vonatkozik :D).De így a Bábelbe teljesen beleéltem magam!!!
Nem tudom mért tettem fel ezt a kérdést (valószínűleg mert kíváncsi vagyok rá XD), de nem valószínű, hogy sokan fogtok válaszolni rá, mivel a Bábel csak most jelent meg. Mindegy, aki tud az lécci válaszoljon!!
2013. szept. 16. 19:24
1/12 k.veronika199 válasza:
Nekem mind2 tetszik a szjg nekem jobban összeállt de a bábel se rossz :)
2/12 anonim válasza:
Nekem is jobban teszik a Bábel, mint az SZJG1, habár azt is nagyon szerettem :)
13/L
3/12 anonim válasza:
na mármost. Az SZJG elbújhat a BÁBEL mögött. Egyértelműen a BÁBEL a jobb.
4/12 anonim válasza:
A Bábel jobb. Napsi 4ever. :D
5/12 anonim válasza:
Az szjg 1-nél tuti jobb, de az 5-től fölfelé jobb az szjg!
6/12 anonim válasza:
Bábel szerintem jobb Zsófi forever
7/12 anonim válasza:
Bábel, de az SZJG 5-öt nem tudja legyőzni.
8/12 anonim válasza:
Számomra egyértelmű, hogy az SZJG jobb. A Bábel is jó, de az SZJG összetettebb! <3 <3 Cortez!!
9/12 anonim válasza:
Mindeketőtt nagyon szerettem. De talán a Bábel. I <3 Szasza
10/12 anonim válasza:
Nekem a Bábel jobban tetszett. Pörgősebb és a főszereplő se nyámnyila.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!