Milyen a blogom? Alombolvalosagom. Blogspot.hu/
kérlek küldesz linket, vagy egy pontosabb címet?
ha igen, akk. elemzem szivesen :)
első válaszoló vagyok.
Fogok rendese válaszolni, csak most sietek :3
Hihi, csak azért írom, hogy számíts rám
Nos, az első válaszoló vagyok.
Elolvastam az első fejezetet, de nagyon nagyon amatőr vagy, amivel nincs is semmi gond, viszont hanyag is. A helyesírás nem a legjobb barátod, úgy gondolom, az írás jeleket nem tudod rendesen alkalmazni, és a történet még nagyon elcsépelt. Azt ajánlom, hogy olvass sok-sok szépirodalmi könyvet, hogy fejlődj.
Most egy kicsit mosolygok, amiért a kérdésedet a Szórakozás - Könyvek kategóriába tedted. A te kérdésednek nincs köze a könyvekhez :)
Meg pár tanács:
1. Ha ki szeretnéd adatni a történetedet, ne dett fel blogra, mert bárki ellophatja a történet ötletedet meg nem is fogják kiadni, emrt az interneten is elolvasható lesz.
2. A kiadás próbálkozásával még várj egy kicsit, amíg nem fejlődsz, mert úgy éri meg, ha igazán jól megírt történetet adatsz ki ;)
3. Még több tanácsért fordulj a Merengő oldalhoz, azon belül is ide: [link] - ha ezt átböngészed, sokkal okosabb leszel :)
Így tovább, lehet ebből még valami, ha jól kidolgozod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!