A Gyűrűk ura, Hobbit, és a Szilmarilok kb. hány oldalt tesz ki?
El szeretném olvasni őket, úgy tudom ez a 3 könyv az, ami a Gyűrűk urával kapcsolatos, vagy van még ezen kívül más is?
Kíváncsi vagyok összesen kb. hány oldalt tesznek ki.
A Gyűrűk Ura egy történet 3 kötetre bontva, ez kb. 3x400 oldal. A hobbit kb. 250-300 oldal. A Szilmarilok teljesen más jellegű könyv, jóllehet Középföldéhez kapcsolódik, de hiába tetszett a másik kettő, ez korántsem biztos, hogy tetszeni fog - emlékeim szerint kb. 450 oldalas.
Vannak még más Középföldével kapcsolatos könyvei is Tolkiennek, de először szerintem olvasd el A Gyűrűk Urát és A hobbitot, mert ez a két igazán jó. A Szilmarilok, az Elveszett mesék könyve, meg ezek már teljesen mások, és személy szerint számomra sokkal kevésbé voltak élvezhető olvasmányok, mint az első kettő.
Az előzőekhez nem tudok többet hozzátenni, csak annyit, hogy nekem például a Szilmarilok tetszett a legjobban a Tolkien-könyvek közül, szóval abszolút személye válogatja :D
Ha szereted a történelmet és a mesék/világok háttértörténetét, imádni fogod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!