Tudnátok információkat adni Legolas (vagy Thranduil) származásáról? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Az tiszta sor hogy Teler. De azon belül nanda vagy sinda? Szerintem inkább nanda. Ha nanda, akkor az Ossiriandi zöld tündéktől vagy az első vándorláskor az anduin part környékén maradtaktól származik?2013. márc. 8. 15:09
1/14 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, a nandák voltak szőkék. És ha jól emlékszem, Thandurill is szőkeként kerül említésre.
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. A hajszín származástól független nem?
2013. márc. 13. 20:36
3/14 anonim válasza:
Tündéknél nem. Ha jól tudom, akkor az összes többi tünde fekete hajú.
4/14 anonim válasza:
Tudtommal a vanyák is szőkék.
Thranduil Beleriandból származó sindarin.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. márc. 17. 11:39
6/14 anonim válasza:
Egy sinda tünde. Viszont ha elolvasod a Szilmarilokat, meg a Hobbitot, talán találsz valamit.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. már olvastam mind a kettőt, de nem sokat találtam, csak annyit h teler.
2013. jún. 6. 13:43
9/14 A kérdező kommentje:
értem. tehát doriathból származik?
2013. júl. 1. 19:54
10/14 anonim válasza:
Arról nem ír a szilmarilok. Benne sincsenek. Mi sem tudun ksokkal többet mint te :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!