Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Leiner Laura - Bábel véleménye...

Leiner Laura - Bábel véleményetek?

Figyelt kérdés
Én még nem olvastam, annyit tudok, hogy egy fesztivál van a középpontban. Hosszú véleményeket írtok nekem? (úgy értem ne csak pár szavasakat.) :)
2013. szept. 7. 15:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Bizonyos szempontból egyezik a Szent Johanna Gimi-vel, mármint ami a formáját illeti. A fejezetek blogbejegyzések, de van olyan, ahol fényképeket ír körül.

Mind az 5 szereplő a szívemhez nőtt. Ráadásul a végén hiányoztak. Tudni akarom mi történik velük. :D Könnyed olvasmány, amibe beleélheted magad, mert akár te is lehetnél Zsófi,Napsi,Szasza,Abdul vagy Hipó. Szerelem sem maradhat ki. Tetszett, hogy nem megjósolható a végkifejlet. Én legalábbis másra tippeltem, mint ami történt. Laura stílusa,humora felismerhető az írásában. Tanácstalan vagyok mit is írhatnék még, egyszerűen megszerettem.

2013. szept. 7. 16:50
 2/7 anonim ***** válasza:

csak most kezdtem el olvasni, a könyv külleme szerintem egy az egyben szjg stílusú, a történet viszont nem. nekem eddig tetszik, könnyen olvasható, kedvelhetőek a szereplők

ja és bejön hogy piros, meg az alapötlet tetszik

2013. szept. 8. 10:30
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
Nekem nagyon tetszett, bevallom őszintén, hogy szerintem jobb, mint az SZJG. Miközben olvastam, úgy éreztem, hogy én is ott bulizok velük a fesztiválon. Én sejtettem, hogy Szaszának tetszik Zsófi, és ebben biztos lettem, amikor volt az "ál-esküvő". Azt viszont nem tudtam, hogy ez kölcsönös lesz. Amikor a könyv végére értem, hiányérzetem támadt. Én olvastam volna a folytatását, de sajnos nincs. :(
2013. szept. 10. 16:56
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
utolsó ezer köszi a spoilert! tényleg akkora dolog lenne kiírni hogy hé te h*lyegyerek ne olvass tovább?!
2013. szept. 12. 19:30
 5/7 anonim válasza:
100%
Szóval hol is kezdjem...Ez jobban tükrözi a fiatalokat mint az Szjg. Nekem az Szjg szereplői kicsit tutyi mutyik a Bábel szereplőihez képest. Zsófiék tudnak bulizni, őrültködni meg úgy összességében mindent amit egy fiatal csinál ehhez képest Reni csak egy stréber aki nem ismeri mi az a lazaság.Ne értsetek félre nem akarom leszólni a Szent Johannát én is nagyon szomorú lettem amikor vége lett de valahogy én úgy érzem hogy ez jobban tükröz egy fiatalt mint a Szent Johanna gimi.
2013. szept. 16. 14:42
 6/7 anonim válasza:
Kösz a spoilert. -.-
2014. jún. 15. 23:41
 7/7 anonim válasza:
Jó könyv, olvasmányos, jó a humora. Ám ha nem voltál még ilyen fesztiválon, nem is mész, az biztos. Pontosan bemutatja, milyen tartalmatlan, igénytelen és méregdrága egy ilyen hetijegyes "kiruccanás". Kicsit szégyelltem is magam, hogy ez a sárban röfögés hozzátartozik újabban a világunkhoz. Leiner Laura könyve bármilyen szórakoztató is, keményen lejáratja az ilyen típusú szórakozást.
2014. jún. 28. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!