Leiner Laura Bábel c. könyve miről fog szólni?
Figyelt kérdés
Lassú a net a telómon,de ezt az oldalt betölti. Ha tud róla vki vmit,légyszi írja le!Köszönöm2013. júl. 22. 18:30
1/9 anonim válasza:
Pénteken jön ki a borító, rajta a tartalommal, eddig csak annyit tudni, hogy egy fesztiválról fog szólni.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És hol lehet megnézni a borìtót? Laura fb oldalán?
2013. júl. 23. 00:43
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a főszereplő neve :(
5/9 anonim válasza:
Nekem se. Furcsa, hogy a vezetéknév kezdőbetűje nem egyezik a keresztnév első betűjével:D
6/9 A kérdező kommentje:
nekem se tetszik a neve. A borìtó se annyira,mint az szjg-s. Nem tudom elengedni azt a sorozatot. Annyira szeretnék még vmit,ami az szjg-hez köthető,h valszeg ezt is megveszem,de nem lesz ugyanaz(gondolom).
Ti megveszitek?
2013. júl. 24. 00:56
7/9 anonim válasza:
Én is megfogom venni, de valamilyen szintén nekem is csalódás lesz az szjg után. Hiába lesz jó az a regény..
8/9 anonim válasza:
Én is meg fogom természetesen venni, hiszen Laura írta, tuti ,hogy jó lesz. De szerintem nekem nem fog tetszeni, ahogyan magamat ismerem.. túlságosan hiányozni fog Reni meg C... :(
Egyszerűen annyira beleéltem magam az Szjg-be, olyan volt, mintha az egész valóság lenne. Mintha léteznének. Nem tudom kiverni a fejemből, szerintem már soha. Talán jobb lenne nem megvenni ezt az új könyvét, mert csalódás lenne számomra...aztuti
9/9 A kérdező kommentje:
A számból vetted ki a szót. Vagy a kezemből a klaviatúrát:]:P
2013. aug. 3. 00:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!