Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek milyen lesz...

Szerintetek milyen lesz Leiner Laura-Bábel című könyve?

Figyelt kérdés
Mit vártok el tőle, mit szeretnétek?

2013. júl. 23. 16:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Nos, én Leiner Laurától eddig csak a Szent Johanna Gimit olvastam, abból ítélve, szerintem humoros és könnyed nyelvezetű lesz az egész, ami azt illeti kíváncsi leszek. :)
2013. júl. 23. 19:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem már nem lesz akkora áttörés,mint a Szent Johanna Gimi,mert ezzel a könyvsorozattal magasra tette a lécet Laura.De kíváncsian várom,hátha kellemesen fogok csalódni.:)
2013. júl. 25. 15:34
 3/10 A kérdező kommentje:
Én valami olyasmit olvastam hogy ez egy fesztiválról fog szólni. Úgyhogy kicsit aggódok mit fog belőle kihozni, reménykedek benne hogy nem lesz csalódás. Több könyvét nem ismerem csak a SzJG-t, szóval nem tudom mihez hasonlítani :)
2013. júl. 25. 16:36
 4/10 anonim válasza:
Hát, mivel egy fesztiválról szól,a főszereplő (Zsófi) olyan lesz szerintem, mint Viki. Szerintem jó lesz de azért tényleg nem lesz akkora áttőrés, mint a Szent Johanna Gimi.
2013. júl. 31. 19:36
 5/10 htvbb ***** válasza:

Laurától szintén csak az SzJG-t olvastam, az annyira nem volt nagy szám, nem tudom mit várjak a Bábeltől. Az oldalán azt írta, hogy teljesen más stílusú lesz, egy kicsit sem fog hasonlítani a Szent Johannára, Zsófi teljesen más lesz mint Reni (hála a jó égnek). Mivel amit eddig tudok róla az alapján jó lehet, meg Laura stílusa is tetszik, ha megjelenik elolvasom. Az előzőekhez szerintem nem kéne a Szent Johannához hasonlítani, az egy lezárt, elpakolt sorozat, köze sincs hozzá az új könyvnek. ha a Bábelről van szó, el kell felejteni az SzJG-t, különben nem fogjátok élvezni.

Amit én várok tőle, az az igazi fesztiválhangulat, az adrenalin amit a hangos zene okoz, legyen pörgős, színes vidám elbeszélés, jó sok humorral, fordulattal, kevés szenvedéssel, nyafogással, hisztivel, huzavonával,romantikus dolgokkal, abból bőven jutott a Gimibe, ha arra vágynék elolvasnám még egyszer. Ne legyen a társaság olyan nagyon jóóó mint az osztály a Gimiben.

2013. aug. 5. 10:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Pont ma olvastam el egy könyv kritikát, és nagyon jókat írtak róla. Állítólag megugrotta SZJG általi képzeletbeli lécet, és jóval felnőttesebb is. Mindenesetre én elolvasom majd, mert a blogos csaj kritikáiban eddig még nem csalódtam :)
2013. aug. 31. 14:03
 7/10 anonim ***** válasza:
3.Annyit elárulok, hogy Zsófi egyáltalán nem hasonlít Vikire. Inkább Renire!!!!!!!!!!!
2013. szept. 22. 19:07
 8/10 A kérdező kommentje:

Eljutottam hogy megvettem a könyvet :) nagyon tetszik, bár néha kicsit túl sok a humor. Legalább nem unalmas :D

Talán olyan nem is tudom.. a kommenteket látva: Viki-Reni keverék. :DDD

2013. szept. 23. 19:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Én ma olvastam ki. pontosabban most. :) hát szerintem közel nincs benne, annyi vicces szitu, mint az SzJG-ben, de amik vannak, ezeken nagyobbakat nevettem. :)

És hát mostmár nem csak egy C.-ről álmodozhatnak a lányok(köztük én is), hanem egy Szaszáról és esetleg egy Abdulról is. ;)

2013. okt. 16. 21:21
 10/10 A kérdező kommentje:

Én is most olvastam ki :)

el se tudtam képzelni, hogy hogy fog belőle egy kerek sztori lenni mielőtt még nem olvastam, csak híreket hallottam róla.. De hát megcsinálta. És nagyon jó lett :)

Igen. Kell nekem egy Szasza :DD

2013. okt. 17. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!