Ti szeretitek Siriust?
(Ötödik elején tartok)
Mikor belépett először ő is az anyja házába, akkor öt percig tök boldogan sikítoztam, hogy ÁÁÁ, SIRIUS! DE JÓ, ŐT SZERETJÜK! ÁÁÁÁ SIRIUS, SIRIUUUUS!!
(:D)De én szerintem tud bunkó lenni. Sokszor. Igazából szinte mindig. Lehet, ez ellenetekre lesz, de én így látom.
Ti szeretitek őt?
Én nagyon szeretem. :)
Harryvel együtt sírtam, mikor meghalt. :(
Sirius sohasem akarta megölni Harry-t, ő Féregfarkról beszélt, kedves kérdező. -_-
Amúgy hány éves vagy, mert a barátnőm kezébe odaadtam a Harry Pottert, olvasgatta, de aztán rájöttem, hogy még nem neki való, ő is félreértett pár dolgot. (ő 2 évvel kisebb nálam)?
11 - és értem :D
Lehet, de ő, Harry, úgy tudta, megölné. Az lehet, hogy nem volt ilyen szándéka.
Csak aztán én megkedveltem, de nem tudom, miért - mikor megmentették, akkor is végig neki drukkoltam. Bár, lehet, hogy engem is az ütős érvek győztek meg.
Te mit csinálnál?
Úgy tudod, van egy keresztapád, aki megölne téged, megölte a szüleidet.
És egy drámai jelenet közepén azt mondja: - Heló! Van egy csomó ütős érvem, hallgasd meg, aztán költözz hozzám!
(Na, jó, ez hülyén hangozhat, de mindegy)
Jó, hiszel neki, oké. De azt honnan tudod, hogy ő tényleg úgy gondolja? Megvéd egy gonosz embertől, elmondja a dolgait. És te hiszel neki, meg akarod menteni a haláltól.
De azért csak nem ugrasz a nyakába, hogy most vigyen haza!
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!