Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ti szeretitek Siriust?

Ti szeretitek Siriust?

Figyelt kérdés

(Ötödik elején tartok)

Mikor belépett először ő is az anyja házába, akkor öt percig tök boldogan sikítoztam, hogy ÁÁÁ, SIRIUS! DE JÓ, ŐT SZERETJÜK! ÁÁÁÁ SIRIUS, SIRIUUUUS!!

(:D)De én szerintem tud bunkó lenni. Sokszor. Igazából szinte mindig. Lehet, ez ellenetekre lesz, de én így látom.

Ti szeretitek őt?

2013. aug. 28. 20:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem. :)

Harryvel együtt sírtam, mikor meghalt. :(

2013. aug. 29. 11:47
 12/24 anonim ***** válasza:
Én is szeretem.:)
2013. aug. 29. 14:06
 13/24 anonim válasza:
Szia! Imádom Siriust, a legjobb karakter a történetben és nagyon mérges voltam Rowlingra, amiért az ötödik részben megölte! Én Harryvel együtt rimánkodtam, hogy lépjen ki a boltívből és menjen tovább harcolni. De sajnos nem ez történt. Sirius ízig-vérig Griffendéles, fejjel megy a falnak. Szerintem megtalálható benne a hidegvérűség és a forrófejűség is.
2013. aug. 29. 16:52
 14/24 anonim ***** válasza:

Sirius sohasem akarta megölni Harry-t, ő Féregfarkról beszélt, kedves kérdező. -_-

Amúgy hány éves vagy, mert a barátnőm kezébe odaadtam a Harry Pottert, olvasgatta, de aztán rájöttem, hogy még nem neki való, ő is félreértett pár dolgot. (ő 2 évvel kisebb nálam)?

2013. aug. 29. 17:18
 15/24 A kérdező kommentje:

11 - és értem :D

Lehet, de ő, Harry, úgy tudta, megölné. Az lehet, hogy nem volt ilyen szándéka.

Csak aztán én megkedveltem, de nem tudom, miért - mikor megmentették, akkor is végig neki drukkoltam. Bár, lehet, hogy engem is az ütős érvek győztek meg.

Te mit csinálnál?

Úgy tudod, van egy keresztapád, aki megölne téged, megölte a szüleidet.

És egy drámai jelenet közepén azt mondja: - Heló! Van egy csomó ütős érvem, hallgasd meg, aztán költözz hozzám!

(Na, jó, ez hülyén hangozhat, de mindegy)

Jó, hiszel neki, oké. De azt honnan tudod, hogy ő tényleg úgy gondolja? Megvéd egy gonosz embertől, elmondja a dolgait. És te hiszel neki, meg akarod menteni a haláltól.

De azért csak nem ugrasz a nyakába, hogy most vigyen haza!

Ennyi.

2013. aug. 29. 19:54
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Elég érdekes jellem, most nagyon nem elemezném. Nem nőtt fel, ragaszkodik a régi barátjához, próbálja Harryben Jamest látni, amikor máshogy viselkedik, akkor megbántja Harryt. Gondolok a kandallós esetre, mikor azt mondta, hogy Harry talán nem is hasonlít anniyra az apjára. Szóval nem mindig vagyok oda érte, de azért nagyon szerettem.
2013. aug. 29. 20:11
 17/24 anonim ***** válasza:
igen
2013. szept. 5. 13:34
 18/24 anonim ***** válasza:
kedvencem. :D
2013. szept. 13. 21:32
 19/24 anonim ***** válasza:
Ki nem állhatom.
2013. szept. 15. 14:46
 20/24 anonim ***** válasza:
Sirius nagyon sokáig az abszolút kedvencem volt, és még most is az egyik kedvencem. Én sem tudom, hogy miért szerettem annyira nagyon sokáig. Így, hogy felnőttem, már máshogy gondolok rá kicsit, nem tetszik az a beképzeltség és gonoszkodás, amiket régen csinált, de alapvetően jó ember és szereti Harryt. Az meg, hogy sokszor Jamest látja benne és nem tudott igazán felnőni, túllépni a halálán, szerintem érthető. Kb 21-22 éves, megölik a legjobb barátját, és másnap már viszik is az Azkabanba őt a dementorok közé. Lehetősége sem volt teljesen tovább lépni. Én is sírtam amikor meghalt, mai napig is mindig sírok, amikor olvasom, de Rowlingnak úgymond meg kellett ölnie őt, szükséges volt a történet szempontjából.
2013. szept. 21. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!