Ti a boldog, vidám vagy a tragédia jellegű, szomorú befejezéseket szeretitek jobban?
A reálisat :) Pl. nem olyan rég néztem meg A segítség című filmet. Az ember azt várná, hogy happy end lesz, vagy depi end, de egyik sem volt, hanem olyan életszagú. Bár a naplemente kicsit sok :D
Amúgy helyzettől függ :) Pl. van A gyűrűk ura, ahol ugye happy end, de azért csak nem tud már Frodó a megyében maradni, mert nem leli a helyét. Ez nekem külön tetszett benne. Mégsem kerül az ember letargiába :)
De akkor ott van a Hetedik, ami pont úgy volt jó, ahogy végződött :) abba az tetszik. Szóval szerintem film függő :)
Ajánlom megnézésre a Faun labirintusát, ami ha úgy nézed, hogy fantasy, akkor happy end, ha reális filmként nézed (tehát a kislány csak képzelődik) akkor depi end.
Reálisat.
Ha a történet olyan, legyen csak szomorú befejezés, ha meg olyan, akkor meg hepiend.
Azt gyűlölöm, amikor az író a végét teljesen elrontja azzal, hogy ha törik, ha szakad, ő boldog véget ír.
Az utolsóval értek egyet! Sajnos többnyire elkapkodják a végét, de attól még szeretem. Most ismerkedek a "be nem fejezett" vagy tragikus végűekkel, ezek zseniálisak! De nem kapcsolnak ki, ha pedig olvasok akkor ki szeretnék kapcsolni...
Filmekből jöhet a tragikus is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!