Ti hogy szeretitek olvasni a könyveket pdf-ben vagy könyvként, úgy értem, hogy elmész a könyvtárba/könyvesboltba és kiveszed) megveszed?
Igazából nekem teljesen mindegy. Nekem az olvasási élményből cseppet sem vesz el az e-book. Imádom az olvasómat, sokkal kényelmesebb fogni, mint egy könyvet, mert sokkal könnyebb, ezért ha fekve akarok olvasni, nem fárad el a kezem.
Viszont az e-book nem pótolja azt az érzést, hogy birtoklom a könyvet, hogy ott van a szobám falán a polcon. Nem is az a jó nekem egy könyvben, hogy olvashatom (mert hát az e-book olvasót sokkal jobb olvasni), hanem, hogy az enyém, és nálam van. Ezért nem is igazán szeretek könyvtári könyveket olvasni, mert kényelmetlenek is, ráadásul vissza is kell őket vinni.
Kivételt képez a szak- és szépirodalom. Nem lennék képes, teszem azt, Jane Austent, kötelezőket, vagy mondjuk valami ezoterikus szakirodalmat, olvasni egy e-book olvasón, de nem is vágyom annyira rá, hogy a polcomon akarjam tudni, ezért az ilyen könyveket inkább kikölcsönzöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!