Mit szóltok ahhoz, hogy a celeb- és "női" könyvek elárasztották a piacot? Ti jártok még könyvesboltba?
Már egy ideje nem járok könyvesboltba, de ennek anyagi okai vannak, amióta elkezdtem sokat olvasni, azóta nagyon drága lenne. Régebben csak talán havi 1 könyvet vettem, az meg még nem vészes, de mostanában ha ráérek akkor hetente 1-2 könyvet is elolvasok, 10-20 ezret meg nem szívesen költök könyvre, így inkább ebookon olvasok és letöltöm a könyveket, ha meg valami megtetszik akkor azt megveszem, hogy az írót is támogassam, és hogy meg is legyen fizikai formájában a könyv.
De ezek a celebkönyvek tényleg szörnyűek, viszont szimplán nem szoktam rájuk figyelni, nem akarom magam ilyen hülyeségeken felidegesíteni.
Mit szólok hozzá? Rezingáltan csóválom a fejem.
Járok-e még könyvesboltba? Nem. Könyvtárba és antikváriumba járok.
Az "U betűs kiadó" szemeteinek és a többi "sikerkönyvnek" meg időnként kénytelen-kelletlen látom a reklámját. Elképesztő, komolyan. Elkeserítő. De ami az általad említett tévécsatornákon, vagy bármely más médiában megy, az is.
A kérdésed azonban azzal a megnyugtató érzéssel töltött el, hogy nem haltak ki még teljes mértékben azok az emberek, akik gondolkodásra használják a fejüket, nem pedig csak arra, hogy legyen hová kenni a sminkjüket...
engem hidegen hagy. én csak azoktól az íróktól keresek könyvet, amiket szeretek és gyűjtök
Stephen King, Joe Hill, Dean R. Koontz, Robin Cook, J.R. Ward, Vavyan Fable, Lovecraft, illetve majd Anne Rice, és Kathy Lette.
vannak más könyveim is de az nagyon vegyes felvágott.
engem inkább a horroros , vámpíros, fantasy-s, humoros-szerelmes vonal érdekel.
a celebkönyveket már észre sem veszem:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!