Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van itt valaki rajtam kívül,...

Van itt valaki rajtam kívül, akinek már tele van a hócipöje a sok hülye Szjg-s kérdésektöl?

Figyelt kérdés

2013. aug. 28. 15:06
1 2
 1/12 rajcziz ***** válasza:
79%
Persze. Csak ők nem tesznek fel még egy SZJG-s kérdést.
2013. aug. 28. 15:24
 2/12 anonim ***** válasza:
61%
Nekem is tele van a hócipőm velük. Egyébként időről időre valaki felteszi azt a kérdést is, amit most te. Harcoljunk az idétlen kérdések ellen, de inkább oly módon, hogy több értelmes kérdést írunk ki.
2013. aug. 28. 15:33
 3/12 anonim ***** válasza:
31%
Én is hasonló cipőben járok.
2013. aug. 28. 15:43
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyáltalán nem gátol semmiben. Ők jól elvannak, bár ennyien már egy külön fórumra is átmehetnének, de engem például itt se zavarnak. Könnyen átsiklok az Szjg-s kérdéseken, el se olvasom őket, pofonegyszerű.
2013. aug. 28. 15:52
 5/12 A kérdező kommentje:
Már én se. Meglátom: Szjg oké na ez nem érdekel. Látom más is így van ;)
2013. aug. 28. 16:03
 6/12 anonim ***** válasza:
86%

Én akkor tépdestem a hajam, amikor a 3. szexelős kérdést láttam itt, miután egy kicsit már magamhoz tértem attól a kérdéstől, hogy Cortez megujjazta-e már Renit....

És még a kultúrában is vannak SZJG kérdések :D Komolyan idegesítő...

2013. aug. 28. 18:43
 7/12 anonim ***** válasza:
72%

Engem nagyon ... nem is értem a kérdéseket.

Ha normálisan elolvasnák a könyvet, akkor nem kellene kérdezniük. Ha meg érdekli őket valamelyik rész, akkor meg el kéne olvasniuk.

Az ilyen jellegű kérdések, hogy kinek tetszett stb., az még elmegy, mert érdeklődik mások véleménye iránt, de hogy mikor és melyik fejezetben volt ez és ez a rész ... az ilyenek kiakasztanak. Olvassák el normálisan az a nyomorult könyvet, hogy ha annyira jó.

2013. aug. 28. 18:48
 8/12 A kérdező kommentje:
Teljesen egyet értek az utolsóval! Jó lenne ha oda is figyelnének és nemcsak áradoznának arról, hogy milyen jó...
2013. aug. 28. 19:38
 9/12 anonim ***** válasza:
48%
A legnagyobb probléma, hogy mint megannyi más ember nem tudják használni a keresőt. Egyszerűbb kiírni a kérdést és órákig várni... Oké a többi témában is a kérdéseket ismétlik. De nekik már millió kérdésük van fent ezen az oldalon.
2013. aug. 29. 07:56
 10/12 anonim válasza:

engem nem zavar!

de amúgy szerintem azért van olyan sok kérdés belölle mert mindenki aki elolvassa tesz fel kérdéseket és mindenki máskor olvassa!!!amiért meg van több ugyanolyan kérdés az azért lehet mert nekünk ugyanolyannak tűnik de aki felteszi a saját szavaival tudja leírni a pontos kérdést ami érdekli hiába van már egy ugyanolyan kérdés az számára nem ugyanolyan mint a sajátja.

legalábbis szerintem

2013. aug. 29. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!