Van itt valaki rajtam kívül, akinek már tele van a hócipöje a sok hülye Szjg-s kérdésektöl?
Én akkor tépdestem a hajam, amikor a 3. szexelős kérdést láttam itt, miután egy kicsit már magamhoz tértem attól a kérdéstől, hogy Cortez megujjazta-e már Renit....
És még a kultúrában is vannak SZJG kérdések :D Komolyan idegesítő...
Engem nagyon ... nem is értem a kérdéseket.
Ha normálisan elolvasnák a könyvet, akkor nem kellene kérdezniük. Ha meg érdekli őket valamelyik rész, akkor meg el kéne olvasniuk.
Az ilyen jellegű kérdések, hogy kinek tetszett stb., az még elmegy, mert érdeklődik mások véleménye iránt, de hogy mikor és melyik fejezetben volt ez és ez a rész ... az ilyenek kiakasztanak. Olvassák el normálisan az a nyomorult könyvet, hogy ha annyira jó.
engem nem zavar!
de amúgy szerintem azért van olyan sok kérdés belölle mert mindenki aki elolvassa tesz fel kérdéseket és mindenki máskor olvassa!!!amiért meg van több ugyanolyan kérdés az azért lehet mert nekünk ugyanolyannak tűnik de aki felteszi a saját szavaival tudja leírni a pontos kérdést ami érdekli hiába van már egy ugyanolyan kérdés az számára nem ugyanolyan mint a sajátja.
legalábbis szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!