Lehetséges, hogy léteznek olyan lények, amik kizárólag a levegőben élnek? Madarakon kívül természetesen. (a hülye kérdésektől kíméljetek meg)
"a hülye kérdésektől kíméljetek meg"
Ezt mi kérjük tőletek...
Azt szeretem az ezotériában, hogy olyan okosakat tudtok mondani. Én nem ismerek olyan élőlényt a földön, amely kizárólag a levegőben él. Ettől függetlenül még létezhet ilyen. A madarak nem tartoznak közéjük. Olyant ismerek, amelyik a talajon közlekedik, s repülni sem tud. A röpképesek közül tudok olyanról, amelyik szárazföldön vagy vízen él. De hogy soha le ne szálljon egész életében…
A kérdésedre válaszolva: jelent tudományos és ÁLtudományos ismereteink szerint nincs ilyen élőlény. Ha arra gondolsz, hogy a halak is állandóan a vízben vannak, akkor egyes élők lehetnének állandóan a levegőben, arra azt mondom, hogy futó gondolat erejéig el lehet mélázni rajta, de a levegő nem alkalmas erre.
Kizárni azért nem lehet, mert már a tengerek mélyén is találtak olyan állatokat, amelyek elvben nem létezhetnének.
"Azt szeretem az ezotériában, hogy olyan okosakat tudtok mondani. Én nem ismerek olyan élőlényt a földön, amely kizárólag a levegőben él. Ettől függetlenül még létezhet ilyen."
Ha ez nekem szólt: te is okosat mondtál... először kijelented, hogy létezhet ilyen lény, aztán majd cáfolod magad...
3: Nem neked szól, hanem a kérdezőnek, kérdezőknek, sok-sok válaszolónak. Én nem keveredtem ellentmondásba, mert nem zártam ki a létezését.
Szóval ahogy itt előttem is írták. A madárnak komoly munkát jelent a repülés, nem úgy mint a halaknak az úszás. Persze utóbbinak is kell az energia a helyzetváltoztatáshoz, de hogy adott szinten legyen a vízben, ahhoz csak csekély, vagy semmi.
De ez mit sem változtat azon, hogy nincs olyan madár, amelyik folyton folyvást a levegőben lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!