Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kapott már valaki agyérgörcsöt...

HalkHogen kérdése:

Kapott már valaki agyérgörcsöt az A felhők fölött 3 méterrel c. filmről szóló kérdésektől?

Figyelt kérdés
Vagy gyaníthatóan én leszek az első áldozat...? :-)
2012. júl. 19. 00:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem Te leszel az első, Én is így vagyok vele. Írtam is ki kérést én is hogy más is unja-e már.

Bírom mikor betornyosulnak a Felhős kérdések egymás alá annyi van egy nap...

2012. júl. 19. 00:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor jó. Értem nem kár. :-D
2012. júl. 19. 00:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Csatlakozom hozzátok, nekem tele van már mindenem ezzel a felhős filmmel.

Mikor lesz már, hol van hozzá felirat, mikor lesz nem mozis stb.

Én már úgy is válaszoltam ezekre, hogy korábbi válaszokat másoltam be, de még mindig úgy szaporodnak ezek a kérdések, mint a nyulak :D

2012. júl. 19. 00:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen a legbosszantóbb hogy szét se néznek az oldalon hogy van-e már hasonló kérdés fent. Sokszor (az nem kifejezés)nem is hasonló kérdést kellene keresnie hanem konkrétan azt amit kérdezne már vagy 32x feltették.

Az Ő kérdés kiírásuknál nem szól a gyakori hogy nézz szét mert a kérdésedhez nagyban hasonlítanak a fent felsoroltak?

2012. júl. 19. 01:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Van aki igy látja:

[link]

2012. júl. 19. 08:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Amikor megjelent a film még asszem feliratosan láttam. Nagyon tetsett nem mondom, hogy nem , meg hazudnék is ha nem így lenne, de komolyan most, hogy annyira "sztár" film lett , így az én szememben hatalmasat zuhat a skálán. Annyira idegesítenek már engem is ezek a kérdések. Csak azt nem értem, hogy ha naponta tesznek fel kérdést rólla mi értelme más is ugyanazt feltennie? Simán már minden kérdésre érkezett válasz s képtelenek berni a keresőbe s mindent megkapnak, ehhelyett telehalmozzák az oldalt értelmetlenül.
2012. júl. 21. 16:26
 7/7 anonim válasza:

Mindenkinek igaza van mindenkinek nagy fasza van,senkinek nincs saját neve jó modort meg egyefene,hol szeretik ott fikázod,hol fikázzá ott szereted,az a jó ha te ismered más ismeri nem jó neked.

Ez találó Belgától neked utolsó hozzászóló :D

2012. okt. 10. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!