Bakik a Harry Potter könyvekben? Vagy összefüggéstelen dolgok? Tapasztaltatok ilyet?
Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 23:30
1081/1181 anonim válasza:
Akkor hogy lehet Voldemort Cadmus leszármazottja?
1082/1181 anonim válasza:
Nem olvastam el mind a százakárhány oldalt, de a harmadik részben amikor Lupin úgy tudja meg, h leléptek a Szellemszállásra, a jövőbeli Harryt és Hermionét hogy nem látja? Most csak ez jutott eszembe, de am észrevettem még néhányat... valami a Százfűlé-főzettel asszem... Na mind1!
1083/1181 anonim válasza:
Előző vagyok, eszembe jutott még egy. Baromi egyszerű lehet kirabolni a Gringotts-ot ha csak egy Imperius-átok kell hozzá, nem?
1084/1181 anonim válasza:
Plusz a harmadik részben panaszkodik Lupinnak, vagy kinek, h életében először hallotta az apja hangját. Némasági fogasdalmatt tett a haláláig vagy mi a fene?
1085/1181 anonim válasza:
Valaki mondta, h dumbli miért nem főnikkönnyezteti meg magát. De egyszerű lenne úgy a világ! Longbottomék kapnak egy szép adag főnixkönnyes fejmosást, és meg is van minden oldva!
1086/1181 anonim válasza:
Aztán: a második részben Hági hogy a csudába fért bele az azkabani ketrecébe ha akkora mint két ember egymásra pakolva?
1087/1181 anonim válasza:
légyszíves értelmesen fejtsd ki, vagy ne írogass egysorosokat... de a felét nem is lehet érteni mit akarsz leírni...
1088/1181 anonim válasza:
Nem tudom, hogy írta-e már valaki, de az első könyvben mikor Mógus szól, hogy van egy troll a pincében, akkor Dumbledore minden diákot a hálókörletébe küld... De a mardekárosok klubhelyisége a pincében van, erre nem gondolt? Tudjuk, hogy a griffendélesek voltak a kedvencei, de hát na. :D
1089/1181 anonim válasza:
Nagy a pince részleg, Mardekárosok nem annyira mélyen vannak, nyilván más irányban is. Arról nem is beszélve, hogy a prefik vezették őket, ill. az összes felsőbbéves ott volt, trollt pedig azért nem olyan nehéz legyőzni, elsősöknek is sikerült.
1090/1181 anonim válasza:
Jó, persze, csak számomra ez akkor is fura, a logikus lépés az lett volna, hogy mindenki marad a nagyteremben, a tanárok meg lemennek elintézni a trollt. Mindegy.
A másik ami most feltűnt (most olvasom újra a könyveket) az a harmadik könyv borítója. Ugye azt az éjszakát jeleníti meg, mikor megszöktetik Csikócsőrt és Siriust. A könyv hátulján látni is a Fúriafüzet, Csámpást, illetve Lupint vérfarkas alakban. Csakhogy a Hold a borítón nem teli, hanem fogyó (vagy növő, tök mindegy), pedig aznap éjjel telihold volt, máskülönben Lupin nem változott volna át. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!