Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Most komolyan szerintetek...

Nayal kérdése:

Most komolyan szerintetek miről szól a Tűz és Jég dala? (Trónok harca ha vki nem tudná. )

Figyelt kérdés

SPOILER! Egyre több ezzel kapcsolatos kérdést/választ olvasok. Jon vs Mások? Sansa mint Cersei legyőzője? Aegon mint király? Tyrion mint király? Jorah+Dany? Ne már... Ez nevetséges.

Tűz és Jég dala gondolkodjatok már egy kicsit...

2013. aug. 27. 09:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, most esett le hogy hülye vagy, hatodik könyv nincs még, Cerseivel kapcsolatban sincs igazad
2013. aug. 29. 08:16
 12/19 anonim ***** válasza:

Miért lenne Robb a főszereplő? Nem is volt POV, csak Cat néhány fejezetében tűnt fel néha, meg Branében.

Szerintem soha nem is gondolta senki, hogy ő a főszereplő...

2013. aug. 29. 10:14
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező. Most jót nevettem. "Elolvastam a 6. könyvet."

Ezt inkább tartsd titokban. Szerintem egy rajongó írását találtad meg és ő írta Lotr mintájára.

2013. aug. 29. 10:58
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
ui.: Nem tudom mi a viccesebb az h tudom h aki elolvasta ezt a baromságot nevet rajtad, vagy az h te komolyan elhitted h a 6. könyvet olvastad és még megpróbáltál felvágni vele. LOL XD
2013. aug. 29. 11:02
 15/19 anonim ***** válasza:
Cersei képes leütni saját magát is, mint ahogy már kiderült :D
2013. aug. 29. 21:24
 16/19 anonim ***** válasza:
75%
Én már rég vég olvastam. Kedves kérdező. A hetedik vége valami eszméletlen lett. Sansa kinyíratta fél Westerost hozzá ment Aegonhoz és született egy fiúk Rhaegar. Jon pedig elvette Arianne Martell a fiuk pedig Eddard lett, Dorne örököse. Dany a sárkányaival létrehozta a legnagyobb birodalmat és kinyírta a Másokat. A Fal pedig leomlott. Arya meg Brinne létre hozták a Harcos Szüzek szövetségét és több száz feldühödött nővel megtámadták Óvárost női egyenjogúságért küzdve. A kedvencem, hogy Cat és Lysa élőhalottak és mivel sosem alszanak Petyr vezetésével nyitottak egy bordélyt, végre ők is békére találtak.
2013. aug. 29. 22:39
 17/19 A kérdező kommentje:

"Kérdező, most esett le hogy hülye vagy, hatodik könyv nincs még, Cerseivel kapcsolatban sincs igazad"

Gratulálok ilyen meredek következtetést levonni. Félreírtam és? Felidéztem, és igen: Trónok harca, Királyok csatája, Kardok vihara, Varjak Lakomája, és Sárkányok Tánca. Ez annyi mint öt, tévedtem. Nem hülye vagyok. Remélem felfogod mert nem írom le mégegyszer.

De igen mert (SPOILER)Cersei már a 4. könyv kb fele óta nincs trónon. Nincs hatalma, semmibe sem szólhat bele, szal nem tudom honnan lehetne letaszítani....

" Kérdező. Most jót nevettem. "Elolvastam a 6. könyvet."

Ezt inkább tartsd titokban. Szerintem egy rajongó írását találtad meg és ő írta Lotr mintájára." Fentebb írtam választ de szerintem kicsit gondolkodhatnál mielőtt ilyet írsz. Komolyan ilyen elméleteket de várjatok van még jobb is.

" ui.: Nem tudom mi a viccesebb az h tudom h aki elolvasta ezt a baromságot nevet rajtad, vagy az h te komolyan elhitted h a 6. könyvet olvastad és még megpróbáltál felvágni vele"

Ez kész kiégtem. Menj vissza óvodába kisfiam.

Utolsó: Kár volt erőlködnöd nem nevettem.

2013. szept. 2. 17:11
 18/19 anonim válasza:
89%
Szerintem a mélyebben szántó mondanivalója az, miként kerül vissza majd a trónra egy igaz dinasztia vezetője. /jelenlegi állá alapján/. Emellett roppant jól mutatja be a mindennapi emberi vonásokat, valamint azt, hogy az emberek mi mindenre képesek a pénzért, hatalomért és elismerésért!
2013. szept. 16. 08:17
 19/19 anonim ***** válasza:
kérdező, az utolsó hozzásolásodon szakadtam xd
2014. júl. 20. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!