Most komolyan szerintetek miről szól a Tűz és Jég dala? (Trónok harca ha vki nem tudná. )
SPOILER! Egyre több ezzel kapcsolatos kérdést/választ olvasok. Jon vs Mások? Sansa mint Cersei legyőzője? Aegon mint király? Tyrion mint király? Jorah+Dany? Ne már... Ez nevetséges.
Tűz és Jég dala gondolkodjatok már egy kicsit...
Miért lenne Robb a főszereplő? Nem is volt POV, csak Cat néhány fejezetében tűnt fel néha, meg Branében.
Szerintem soha nem is gondolta senki, hogy ő a főszereplő...
Kérdező. Most jót nevettem. "Elolvastam a 6. könyvet."
Ezt inkább tartsd titokban. Szerintem egy rajongó írását találtad meg és ő írta Lotr mintájára.
"Kérdező, most esett le hogy hülye vagy, hatodik könyv nincs még, Cerseivel kapcsolatban sincs igazad"
Gratulálok ilyen meredek következtetést levonni. Félreírtam és? Felidéztem, és igen: Trónok harca, Királyok csatája, Kardok vihara, Varjak Lakomája, és Sárkányok Tánca. Ez annyi mint öt, tévedtem. Nem hülye vagyok. Remélem felfogod mert nem írom le mégegyszer.
De igen mert (SPOILER)Cersei már a 4. könyv kb fele óta nincs trónon. Nincs hatalma, semmibe sem szólhat bele, szal nem tudom honnan lehetne letaszítani....
" Kérdező. Most jót nevettem. "Elolvastam a 6. könyvet."
Ezt inkább tartsd titokban. Szerintem egy rajongó írását találtad meg és ő írta Lotr mintájára." Fentebb írtam választ de szerintem kicsit gondolkodhatnál mielőtt ilyet írsz. Komolyan ilyen elméleteket de várjatok van még jobb is.
" ui.: Nem tudom mi a viccesebb az h tudom h aki elolvasta ezt a baromságot nevet rajtad, vagy az h te komolyan elhitted h a 6. könyvet olvastad és még megpróbáltál felvágni vele"
Ez kész kiégtem. Menj vissza óvodába kisfiam.
Utolsó: Kár volt erőlködnöd nem nevettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!