Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Most komolyan szerintetek...

Nayal kérdése:

Most komolyan szerintetek miről szól a Tűz és Jég dala? (Trónok harca ha vki nem tudná. )

Figyelt kérdés

SPOILER! Egyre több ezzel kapcsolatos kérdést/választ olvasok. Jon vs Mások? Sansa mint Cersei legyőzője? Aegon mint király? Tyrion mint király? Jorah+Dany? Ne már... Ez nevetséges.

Tűz és Jég dala gondolkodjatok már egy kicsit...

2013. aug. 27. 09:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Miért lenne nevetséges?

A Tűz utalás az életre és/vagy a Targaryenekre.

A Jég utálás a halálra és/vagy a Starkokra.

Különben pedig maga a dal a hercegé, akit megígértek. (Ugye a vörös üstököst a Baratheon felkelés előtt is látták. Könnyen lehet, hogy pont ezért jönnek pont most a Mások.)

A herceget pedig azonosítják az utolsó hőssel is, aki véget vetett a hosszú éjszakának.

Rhaegar azt hitte, ez a fia. Mel azt hiszi, Stannis az, most meg Jon. Bárki lehet. Nem feltétlenül férfi.

2013. aug. 27. 10:43
 2/19 A kérdező kommentje:
Még mindég helytelen, am a fenti dolgok nevetségesek amiket mások írtak.
2013. aug. 27. 18:39
 3/19 anonim ***** válasza:
48%
Nem. Csak szerinted.
2013. aug. 27. 19:32
 4/19 anonim ***** válasza:
Jól érzem,h a kérdező megszállottam a sárkányok vs Mások mellett tart ki? xD
2013. aug. 28. 08:28
 5/19 anonim ***** válasza:

*megszállottan

Amúgy senki se írt sztem olyat h Tyrion király lesz, ha igen akk meg csak viccből és nem értetted.

És miért ne lehetne Jon vs Mások? Már eddig is volt, és nem kizárt h ő az új Azor Ahai. Sansa is leütheti Cerseit, mivel csak annyit mondtak,h egy új és szebb királynő fogja őt leütni és Sansa lehet Észak vagy a birodalom királynője is, meg rjata kívül is van még pár jelentkező, pl. Margery, Arianne vagy Danny. Aegon is lehetne király, ha tényleg Targaryen, mivel akk többen melléállnának.

Nemcsak a tűz és jég kérdés megváladozlásáról szól az egész sztori... de elég baj ha eddig nem esett le.

2013. aug. 28. 11:06
 6/19 anonim ***** válasza:
48%

Ezért jó ez a könyv. Ahány ember annyiféle értelmezés.

Nem tudhatod h ki fog nyerni a végén. Kiről szólhatnak a jóslatok v az álmok. Sok benne a csavar. Mindenkinek van egy teóriája. Tűz és jég Dala. Nekem Dany-t és Jon-t jelenti.Meg a Stark és Targaryen házat. Lehet h mást jelent majd kiderül.

2013. aug. 28. 13:25
 7/19 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem maga Jon a Tűz és Jég dala (Mivel R+L=J)
2013. aug. 28. 15:30
 8/19 anonim ***** válasza:
35%
Én is erre gondolok. De túl sokan gondolják már ezt.Én kinézem az íróból h már csak ezért is megváltoztatja h mindenkinek leessen az álla. A másik nagy "WTF" amit várok az Brandon Stark lesz. Mert tuti h valami komoly szerepe lesz ha nem tudunk róla semmit eddig. Lehet h ő hideg kéz de nála is fenntartom azt a lehetőséget h ezt is megváltoztatná ezt.
2013. aug. 28. 16:44
 9/19 A kérdező kommentje:

Jon biztos nem lesz, elolvastam a hatodik könyvet is, és...higgyétek el nem. Harcolni biztos fog velük vagyis sztem 60% de, nem Ő Azor' Ahai.

Cerseit eleve nem is taszíthatják le mert... Ja boooocs harmadik évad sorry nem lövök spoilert :) De Őt nem taszíthatják le. Húúú de izgi mi? Bran isteni szerepet kap többet nem mondok. De, hogy mi lesz az igazi szerepe pppfff...nemtudom. Néz :D

2013. aug. 29. 03:39
 10/19 A kérdező kommentje:
NEDit: Ugyanarról szól mint a GYűrűk ura Jó vs Gonosz. Az, hogy ezt az író, hogy tálalja nekünk, és mivel fűszerezi az MÁS kérdés. Rajongó: Ez a hlye író megölte a főszereplőt az első évadban! Martin: Ő mellékszereplő volt. Rajongó: Akkor ki a főszereplő? Robb? Hopp vörös nász. LÁMONDOM AZ ÉDZSBÍÓ ELŐFIZETÉSEM HÁLLJÁK MEG! Úgysincs pénz kenyérre. Martin meg csak röhög rajtatok. Ez az étel elég sok keserű ízt ad Nekünk, helyenként csípős, néhol édes majd ismét keserű. De mivel nem ismerjük, és nem tudjuk mi a következő íz, megesszük. Ezzel pedig el is érte célját: jóllaktunk, így a keserű szájíz ellenére elégedetten állunk fel az asztaltól. Az már más kérdés, hogy az utolsó íz milyen lesz illetve sztem ezt az ételt mindenki máshogy éli meg... Én még zabálnék :)
2013. aug. 29. 03:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!