Most komolyan szerintetek miről szól a Tűz és Jég dala? (Trónok harca ha vki nem tudná. )
SPOILER! Egyre több ezzel kapcsolatos kérdést/választ olvasok. Jon vs Mások? Sansa mint Cersei legyőzője? Aegon mint király? Tyrion mint király? Jorah+Dany? Ne már... Ez nevetséges.
Tűz és Jég dala gondolkodjatok már egy kicsit...
Miért lenne nevetséges?
A Tűz utalás az életre és/vagy a Targaryenekre.
A Jég utálás a halálra és/vagy a Starkokra.
Különben pedig maga a dal a hercegé, akit megígértek. (Ugye a vörös üstököst a Baratheon felkelés előtt is látták. Könnyen lehet, hogy pont ezért jönnek pont most a Mások.)
A herceget pedig azonosítják az utolsó hőssel is, aki véget vetett a hosszú éjszakának.
Rhaegar azt hitte, ez a fia. Mel azt hiszi, Stannis az, most meg Jon. Bárki lehet. Nem feltétlenül férfi.
*megszállottan
Amúgy senki se írt sztem olyat h Tyrion király lesz, ha igen akk meg csak viccből és nem értetted.
És miért ne lehetne Jon vs Mások? Már eddig is volt, és nem kizárt h ő az új Azor Ahai. Sansa is leütheti Cerseit, mivel csak annyit mondtak,h egy új és szebb királynő fogja őt leütni és Sansa lehet Észak vagy a birodalom királynője is, meg rjata kívül is van még pár jelentkező, pl. Margery, Arianne vagy Danny. Aegon is lehetne király, ha tényleg Targaryen, mivel akk többen melléállnának.
Nemcsak a tűz és jég kérdés megváladozlásáról szól az egész sztori... de elég baj ha eddig nem esett le.
Ezért jó ez a könyv. Ahány ember annyiféle értelmezés.
Nem tudhatod h ki fog nyerni a végén. Kiről szólhatnak a jóslatok v az álmok. Sok benne a csavar. Mindenkinek van egy teóriája. Tűz és jég Dala. Nekem Dany-t és Jon-t jelenti.Meg a Stark és Targaryen házat. Lehet h mást jelent majd kiderül.
Jon biztos nem lesz, elolvastam a hatodik könyvet is, és...higgyétek el nem. Harcolni biztos fog velük vagyis sztem 60% de, nem Ő Azor' Ahai.
Cerseit eleve nem is taszíthatják le mert... Ja boooocs harmadik évad sorry nem lövök spoilert :) De Őt nem taszíthatják le. Húúú de izgi mi? Bran isteni szerepet kap többet nem mondok. De, hogy mi lesz az igazi szerepe pppfff...nemtudom. Néz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!