Na ne már! Most komolyan így lesz vége a Trónok harca 3. évadának?
//SPOILER veszély//
Tegnap láttam az új részt, és a végén nagyon kiakadtam, mikor megölték a Starkokat. Azóta se tudom felfogni, hogy ez történt T_T
A könyvet nem olvastam, ezért kérlek NE spoilerezzetek!
Tudom, hogy még lesz egy rész, de... az összes Stark meghalt, aki ott volt a teremben? :(
Szerintetek?
Igen én is úgy vagyok vele ahogy te :D hiába olvassa az ember a könyveket de akkor is lesokkol mikor látom hogy megtörénik, könyvolvasóként sok minden nem úgy történet a sorozatban mint a könyvben ezért reménykedtem benne hogy nem így lessz de sajna így lett :/
Hát a Starkokat megölik ahogy te is láthattad, de legalább Edmure Tullynak volt egy jó estéje xd bár hogy őt kinyírják-e másnap reggel vagy nem azt a fantáziádra bízom.Még annyit hogy lesz még itt meglepetés, a Starkok soha nem felejtenek ;)
Köszi a választ! :)
Nagyon kíváncsi vagyok az utolsó részre...Lesz 4. évad majd, ugye?
Hétfőig már nem sok nap van :D bár szomorú vagyok hogy megint várni kell jövő januárig de igen lesz 4. évad és elvileg 7 évadot terveznek a sorozatból erről bővebben itt olvashatsz:
Köszönöm :D
De jó lenne 7 évad *-* Csak túl sokat kell várni rá.
//SPOILER//
Nem, Catelyn Tully nem hal meg.
Mondtam, hogy nem kérek spoilert..na mindegy.
Mostmár nem értem hogyan o.O Másként gondolom nem térhet vissza, de ha elvágják a torkát, akkor elvileg meg kéne halnia..na majd meglátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!