Na ne már! Most komolyan így lesz vége a Trónok harca 3. évadának?
//SPOILER veszély//
Tegnap láttam az új részt, és a végén nagyon kiakadtam, mikor megölték a Starkokat. Azóta se tudom felfogni, hogy ez történt T_T
A könyvet nem olvastam, ezért kérlek NE spoilerezzetek!
Tudom, hogy még lesz egy rész, de... az összes Stark meghalt, aki ott volt a teremben? :(
Szerintetek?
Catelyn nagyon is meghal, de mivel már lelőtték a ,,feltámadás" spoilert, tisztázásképp a sorozatban már egy másik személlyel bemutatták, hogy is lehetséges. De nem spoilerezek ha már kérted :)
De mivel van amin már túl van a story ha ez megnyugtat a könyvben nem hal meg Rob felesége :) Többiek igen.
Én úgy hallottam, hogy Martin egy barátjának adta át a történet végét ha meghalna (de reméljük, hogy nem kell ehhez folyamodni és megírja a maradék 2 könyvet). Az eddigi könyvekből elvileg 7 évad készül (tehát eddig megjelent 5 könyv = 7 évad)
Értem, köszi. Remélem még sokáig él az író :)
Amúgy igen, elég gyenge évadzáró volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!