Mi a véleményetek Mario Puzo-A keresztapa című könyvről?
Figyelt kérdés
Érdemes elolvasni vagy kihagyható?
És hány éves kortól ajánljátok?
2013. aug. 25. 13:14
1/8 anonim válasza:
A könyv azok a kevesek közé tartozik amelyből a film csinált világsikert, nyugodtan kihagyhatod.
2/8 rajcziz válasza:
Viszont ha láttad a filmet, és tetszett, olvasd el a könyvet is, mert rengeteg összefüggésre találsz rá. Én eredeti nyelven olvastam a regényt, és nem csalódtam: remek szórakoztató olvasmány.
3/8 anonim válasza:
Kihagyható. Indőnként unalmas tud lenni.
4/8 anonim válasza:
Vontatott és unalmas, nem ajánlom. A film nagy, a könyv, nos igen, kihagyható. Elvileg 18+-os, de sehány éves kortól nem ajánlom, mert mint írtam, elég gyenge.
5/8 anonim válasza:
Úgy tűnik egyedül leszek a véleményemmel. Nekem nagyon tetszett az egyik legjobb könyv amit valaha olvastam. Amikor a filmet láttam, azt egy kicsit unalmasnak tartottam, de most, hogy elolvastam, kedvem támadt megnézni újra a filmet. A könyv nem csak a Corleone családot mutatja be jobban, hanem a Johnny Fontane szálat is. Szerintem olyan 16 éves kortól egészen nyugodtan lehet ajánlani.
19/f
6/8 anonim válasza:
5- ös válaszoló nincs egyedül, én is nagyon szeretem ezt a könyvet. Mindenképpen elolvasandó szerintem. Nagyon hangulatos, cseppet sem unalmas, sőt nálam a letehetetlen kategóriába tartozik. Az már csak a hab a tortán, hogy a megfilmesítését sem rontották el, amit kevés jó könyvről lehet elmondani.
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek
2013. szept. 1. 16:14
8/8 anonim válasza:
Én nem rég kezdtem el olvasni és még hangoskönyvben is megszereztem. Eddig tetszik, szerintem izgalmas, bár én először a film trilógiát néztem meg, az első rész ebből a könyvből készült, illetve a második részben egy pár jelenet a könyvön alapszik. Én 17/f vagyok, szerintem kb. 17-18 éves korosztálytól ajánlott olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!