Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Keresztapa! Hány részes a...

A Keresztapa! Hány részes a könyvsorozat?

Figyelt kérdés

Megvettem a könyvet és a hátulján ez áll:

"A kiadónknál megjelent keresztapa-történetek:

Mark Winegardner:

A keresztapa visszatér 1,2

A keresztapa bosszúja"

Ha ezt elolvastam, szeretném megvenni a többi részt is, viszont én úgy tudom, hogy ez összesen 3 részes. A könyvesboltban (alexandra) csak a sima Keresztapát láttam és a Keresztapa visszatér 2-t, valamint a Keresztapa bosszúját. Van külön olyan könyv, hogy a Keresztapa visszatér 1, vagy ez az, csak nem írták oda a "visszatér" szót?

2012. máj. 14. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:

A Mario Puzo által írt Keresztapa csak egy részből áll. Az úgynevezett "folytatásait" Mark Winegardner írta és létezik a A Keresztapa visszatér I. rész. A Bookline-nál elő lehet jegyeztetni:

[link]

2012. máj. 15. 14:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Így már világos, köszönöm! :)
2012. máj. 15. 15:28
 3/4 jurányi zsolt válasza:
A bookline-nál már egy éve előjegyeztem a keresztapa visszatér egyet de semmi. ez egy humbug. valami más lehetőség, esetleg antikvárium ahol megvehetem a könyvet, vagy könyveket, mert ha úgy van megvenném mégegyszer a 2 is ha csak úgy megy, de értelmes választ szeretnék ahonnan valóban megszerezhetném az 1 részt.
2015. jún. 26. 12:01
 4/4 anonim válasza:
Azóta megjelent "egy előzmény" is: Ed Falco: A Corleone család, ami egy az egyben Vito fiatalkoráról szól (New York-ban a család felemelkedése, benne Sonny elkanászosodása kifejtve részletesen). Ahogy írták előttem is, az eredeti Puzo: A Keresztapa egy részes, a többi csak ennek a világnak a körítése. Van szerencsém az összes kiadványt birtokolni Geopen kiadásban, nagyon szépen virít a polcon a díszdobozos digitalizált kiadás mellé :D Jó szórakozást hozzá.
2017. szept. 16. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!