A Game of Thrones sorozat 3. évada melyik könyv? Ahol most a sorozat tart az melyik könyvben van?
1.évad 1.könyv Trónok Harca
2.évad 2.könyv Királyok Csatája
3.évad 3.könyv Kardok Vihara túlnyomó rész
majd 4.évad 3.könyv maradéka plusz 4.könyv Varjak Lakomája vmennyi része lesz
A 3. évadban már összevissza haladnak, nem a könyv szerint. Mindhárom évadból rengeteg dolgot kihagytak vagy megváltoztattak (pl már az 1.évad 1.részének első 5 percét is...), szal ha tényleg megtetszett, akk azt javaslom,h a legelejétől olvasd. Én is először láttam a sorozatot, utána olvastam a könyveket és megérte, a könyv mellett a sorozat már majdhogynem szar.
De ha nem akarod az előzőeket elolvasni, akkor sztem minimum a 3. könyvvel kezd.
Ahogy olvasom nagyon eltér a sorozat a könyvtől, igaz? Akkor elolvasom mindet.
Amúgy igen, általában ez a helyzet. A film/sorozat nagyon ritkán közelíti meg a könyv szintjét. Ezért szoktam általában a filmesített változattal kezdeni. Plusz próbálom nem a könyvhöz hasonlítani.
Köszi a választ. Tudnál ajánlani egy boltot, ahol olcsón meg tudnám rendelni? A helyi könyvesboltban nincs, és leghamarabb 3-4 hónap múlva tudnák megszerezni, azt mondták.
Hát ha papír formában akarod, akk sztem nézd emg a Libri vagy Alexandra könyvesboltok oldalain, esetleg vatera, apród más oldal ahol használtan árulják.
A másik megoldást -amit én is tettem-,h letöltöttem netről ingyen pdfben :D Persze sokan nem szeretnek monitorról olvasni -én sem- de inkább így csináltam, mert mind az 5 könyvet megvenni nem lett volna túl olcsó.
De ha netről akarod letölteni,akk úgy keress rá,h Tűz és Jég dala, mert ez a könyvsorozat címe vagy ha akarod elküldöm emailben.
Egyébként a pdf-es verziókkal annyi a probléma,h aki fordította és a kiadó 1-2 helyen direkt hibásan írnak le szavakat,h ugye ne tudd teljesen tökéletes minőségben kinyomtatni és sokszorosítani :D Kicsit zavaró így, de meglehet szokni.
Én is azok közé tartozom, akik nem szeretnek monitoron olvasni:D Engem kifejezetten zavar, ha 15-20 percnél tovább olvasok gépen.
Könyvekre annyira nem sajnálom a pénzt, de mivel nem keresek valami sokat próbálom mindig a legolcsóbb módot megtalálni a beszerzésükre.
Köszi a válaszokat, ment a zöld kéz ;)
Itt pl. a bookline-hoz képest 300 Ft-vel olcsóbb: [link]
Amúgy a legegyszerűbb akkor talán a könyvtár (ha van rá módod).
"Ahogy olvasom nagyon eltér a sorozat a könyvtől, igaz?"
Nem csak kihagynak, egyszerűsítenek dolgokat. Lényegében butítják. De a sztori ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!