A Vámpírakadémia című könyv sorozat hány éveseknek való?
Fiatal vagy még hozzá..
18 évesen térj rá vissza, ha még akkor is érdekel, és nem nőtted ki ezt a röhejes vámpír sz@rságot.
Az éhezők viadala nagyon jó könyv, meglep hogy már 13 évesen tetszett neked :D
Egy kicsit lefordítom az előttem szóló válaszát :)
Ez a könyv (pusztán a leírása alapján) nem igazi vámpírkönyv. A mostanában divatos "szerelmes vámpír" könyvek sorába tartozik, vagyis nem fogsz megijedni amikor olvasod, inkább egy furcsa lényekről szóló romantikus regény hatását fogja kelteni. Szerintem inkább idősebb tinilányoknak való ez a fajta könyv (öhm tényleg nem is tudom lány vagy-e egyáltalán... ha nem, akkor kezedbe ne vedd ezt a sorozatot :P). Hangsúlyozom, nem olvastam, csak leírás alapján ítélek!
Arra gondoltam, ha már ezt a könyvet nem tudom dícsérni, ajánlok neked egy másik sorozatot, ami szintén vámpíros, csak a (számomra nyálasan) romantikus rész marad ki belőle: "Darren Shan - Rémségek cirkusza" az első kötet. (ne tévesszen meg az erről készült film, olyan távol áll a könyv történetétől hogy szerintem véletlen a címük hasonlósága). Ez sem ijesztő szerintem, de legalább vámpírkönyv.
Én tizennyolc éves vagyok, és már évek óta ismertem a sorozatot, de soha nem vitt rá a lélek, hogy elolvassam, egészen úgy egy hónappal ezelőttig. Én magam döbbentem le a legjobban, hogy mennyire tetszik, és kb. két hét alatt elolvastam négy részét, a nyaralás miatt még nem tudtam folytatni, de mielőbb sort kerítek rá. Izgalmas, vicces, a világ nagyon jól felépített, bár én a fő canon párost nem igazán szeretem (de ezt megtartom magamnak, végtére nem is a romantika miatt olvasom =))
Amúgy az Éhezők viadala nekem abszolút kedvenc, és most a Vámpírakadémia is bekerült kedvenceim listájára (ami kábé csak tíz könyvből/sorozatból áll) =)
Ezt milyen ismertetőben olvastad? O.o A könyvek hátulján nincs ilyen, az biztos.
Azonban igen, vannak benne "zombivámpírok", de először is a könyvben strigának hívják őket, másodszor meg nem igazán zombiszerűek, mert rendelkeznek értelemmel. Szóval nem, a könyvben nem hangzik ilyen hülyén =D De ez elég hamar el van magyarázva az első részben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!