Mit olvassak? Hosszú listát szeretnék összeállítani.
13 éves lány vagyok, és sok-sok jó könyvet szeretnék összeszedni, hogy 22-én rohanhassak a könyvtárba. (Öt hétig be van zárva...Hallatlan.)
Szeretem a fantsykat, a lényeg hogy legyen benne vérfarkas/vámpír/szellem/démon/akármi.
Kedvenc könyveim közé tartozik az Állattemető, a Hívj be, A Végzet Ereklyéi, Éjszaka háza, Vámpírakadémia,Evernight, Eragon, Percy Jackson és az olimposziak, szóval ezen a szálon kéne elindulni.
Tervbe van véve a Csitt csitt, a Wings,a Christine,a Borzongás, és Clare többi könyve, de mint mondtam hosszú listát szeretnék mert valószínűleg nem én leszek az egyetlen könyvmoly aki szeretne jó könyveket kihozni.
Az szjg-t, Alkonyatot és Harry Pottert ne mondjátok.:)
Háát én nem olvastam még a Végzet Ereklyéit de terveben van. Viszont az Eragont és a PJ-t imádom!
Ha vámpíros akkor Justin Somper: Vámpírkalózok sorozata (sajnos eddig csak 2 könyv jelent meg) nagyon tetszett
és Darren Shan könyveit mindenképpen, nekem is nagyon sokan ajánlották már
meg ami mesésebb fantasy, Elizabeth Goudge: Holdhercegnő (ezt is régóta el szeretném olvasni)
remélem segítettem egy picit :)
Az utánam lévő nem tudom hányas válaszoló:
A Város trilógiát is olvastam.:D Meg a Narniát is.
A vámpír könyvekből az elsőt és a harmadikat olvastam, a többi egyszerűen sosincs bent. De most talán bent lesz.
Harry Pottert azért emeltem ki, mert az már eleve tervbe van véve.
Stephen King, Dean R. Koontz, Robin Cook , J.R. Ward, Peter Straub, Joe Hill, H.P. Lovecraft , Vavyan Fable ( ő inkább vicces, kalandos, de van fantasy regénye is)
Őket gyűjtöm és szeretem és olvasom. A legjobbak.
27/N
Egyet-kettőt én is ajánlhatok neked. A legtöbb sorozat, az első részeket írom le!
Kerstin Gier: Rubinvörös
Benina: A boszorka fénye
Alexandra Adornetto: Lázadó
Dora Craiban: Fénytörés
Simone Elkeles: Tökéletes kémia
Aprilynne Pike: szárnyak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!