Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit olvassak? Hosszú listát...

Mit olvassak? Hosszú listát szeretnék összeállítani.

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok, és sok-sok jó könyvet szeretnék összeszedni, hogy 22-én rohanhassak a könyvtárba. (Öt hétig be van zárva...Hallatlan.)

Szeretem a fantsykat, a lényeg hogy legyen benne vérfarkas/vámpír/szellem/démon/akármi.

Kedvenc könyveim közé tartozik az Állattemető, a Hívj be, A Végzet Ereklyéi, Éjszaka háza, Vámpírakadémia,Evernight, Eragon, Percy Jackson és az olimposziak, szóval ezen a szálon kéne elindulni.

Tervbe van véve a Csitt csitt, a Wings,a Christine,a Borzongás, és Clare többi könyve, de mint mondtam hosszú listát szeretnék mert valószínűleg nem én leszek az egyetlen könyvmoly aki szeretne jó könyveket kihozni.

Az szjg-t, Alkonyatot és Harry Pottert ne mondjátok.:)

2013. aug. 13. 21:19
1 2
 11/18 anonim válasza:

Háát én nem olvastam még a Végzet Ereklyéit de terveben van. Viszont az Eragont és a PJ-t imádom!

Ha vámpíros akkor Justin Somper: Vámpírkalózok sorozata (sajnos eddig csak 2 könyv jelent meg) nagyon tetszett

és Darren Shan könyveit mindenképpen, nekem is nagyon sokan ajánlották már

meg ami mesésebb fantasy, Elizabeth Goudge: Holdhercegnő (ezt is régóta el szeretném olvasni)

remélem segítettem egy picit :)

2013. aug. 14. 12:53
 12/18 A kérdező kommentje:

Az utánam lévő nem tudom hányas válaszoló:

A Város trilógiát is olvastam.:D Meg a Narniát is.

A vámpír könyvekből az elsőt és a harmadikat olvastam, a többi egyszerűen sosincs bent. De most talán bent lesz.

Harry Pottert azért emeltem ki, mert az már eleve tervbe van véve.

2013. aug. 14. 13:19
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ennyi szerintem elég is lesz. :)
2013. aug. 14. 13:21
 14/18 anonim ***** válasza:
45%
Hallod kislányom olvasd el sorban ezt a 3 tételt Proust-Joyce-Musil .p
2013. aug. 14. 23:09
 15/18 anonim ***** válasza:

Stephen King, Dean R. Koontz, Robin Cook , J.R. Ward, Peter Straub, Joe Hill, H.P. Lovecraft , Vavyan Fable ( ő inkább vicces, kalandos, de van fantasy regénye is)

Őket gyűjtöm és szeretem és olvasom. A legjobbak.

27/N

2013. aug. 16. 19:26
 16/18 anonim ***** válasza:

Egyet-kettőt én is ajánlhatok neked. A legtöbb sorozat, az első részeket írom le!

Kerstin Gier: Rubinvörös

Benina: A boszorka fénye

Alexandra Adornetto: Lázadó

Dora Craiban: Fénytörés

Simone Elkeles: Tökéletes kémia

Aprilynne Pike: szárnyak

2013. aug. 20. 14:13
 17/18 A kérdező kommentje:
Hm, ma voltam könyvtárba, és sajna nagyon kevés könyv volt benn a listámról...De azért így is sikerült 15-öt összeszednem.:)
2013. aug. 22. 17:29
 18/18 anonim válasza:
Suzanne Collin: Az éhezők viadala trilógia
2020. nov. 28. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!