SZJG-rajongók és bírálók. Szerintetek igazam van?
Ajánlatom:
Írd meg bővebben, elemezd a történetet, a karaktereket, a mondanivalóját. A társadalmi helyzetre szánt kritikát. Pszichológiailag is tanulmányozd a szereplőket. A cselekmény lényegét, kiteljesedését. Az író/írónő sajátos stílusa. Életrajzi vívódások. A könyv lényege és mondanivalóját és kérlek tedd hozzá. Filozófiai értelme, tárgya. A generációk elidegenedése vagy megismerkedése egy bizonyos tudományos felfedezéssel. A jó hit, meddő remények, vagy a pesszimizmus feneketlen mélysége, az, amit sugároz a mű?
Fejtsd ki a gondolataidat. Ragadj tollat és írd le a papírra mindezt. De NE A Szent Johanna gimiről. Felesleges egy intelligens lánynak/fiúnak energiát és időt nem kímélve egy átlagos tiniregényt elemeznie. Ha már ennyire "merengős kedved" van, kezdd nehezebbel. Mindig csonkig csócsálja ezt a regényt, amikor ott van még sok más, amire nagyon figyelmet kéne szentelni. Csehov, Shakespeare, Dosztojevszkij, Camus és a többiek.
14 éves vagy.
Ha már gimibe jársz add be az esszéd szeptemberben. Többre mész vele, mint az egész gyakorikerdesek.hu oldallal, vagy számtalan bloggal.
Felvételi előtt állsz?
Mit keresel itt? Takarodj tanulni, mert ennyi ésszel megérdemled a legjobb gimnáziumot.
Omfg téged nagyon megismernélek.:D Uramisten, itt állok, és nem tudom abbahagyni a szivárványöklendezést, hogy valakinek annyira hasonlóak a gondolatai, mint nekem. Te vagy az az ember, akit meghívnék egy teára, és brit-módon szürcsölgetnénk el, miközben az analfabéták számának csökkentését megkockáztató lépések fontosságáról és hátteréről beszélnénk. TE JÓ ÉG. btw nemedet hová sorolhatom? (csak érdekel, hogy most vagy elolvasta egy fiú is ezt a szörny-leképződést, és megtaláltam a genderbenem, vagy pedig van még egy lány, aki átlát ezen a sablonos maszlagon, és nem fél a dolgok sűrűjébe bedobni a véleményét.)
RESPECT.
( [link] <- minden érzésem :3)
Kedves utolsó válaszoló!
Örülök,hogy egyetértesz,egyébként (én is) lány vagyok és én is hasonlóképpen érzek,nevezetesen:végre más is így gondolja.Bár azóta sokat finomodott a véleményem,és lehet,ma már nem ilyen stílusban írnék erről a témáról,de alapvetően még mindig így gondolom.
Ja,és várom a teázást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!